23948sdkhjf

Flere unge vil være smed

Syddansk Erhvervsskole kan i år konstatere en historisk fremgang i tilgangen af nye elever. Stigningen er særlig mærkbar inden for automatiktekniker-, smede- og industriteknikeruddannelserne.
Ved skoleårets start havde ikke færre end 2.026 nye elever tilmeldt sig en af Syddansk Erhvervsskoles i alt 45 uddannelser. Den høje tilmelding, der betegnes som historisk, er den markant største på skolen gennem de sidste fem år. I forhold til sidste år er optaget af nye elever til Syddansk Erhvervsskole steget med 129. I forhold til elevtilmeldingen på Syddansk Erhvervsskole for fem år siden er der tale om en stigning på 20 procent.

Særlig mærkbar markerer elev-fremgangen sig inden for elektriker-, automatiktekniker-, smede- og industriteknikeruddannelserne.

"Jeg er glad for, at vi er i stand til at levere den arbejdskraft, som efterspørges så stærkt i fremtiden. Elevtilmeldingen viser, at de unge er opmærksomme på, at rigtig mange af erhvervsskolens uddannelser opfylder tunge behov i erhvervslivet", siger Lars Bregnehøj, direktør for Syddansk Erhvervsskole.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078