Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Omfangsrigt værktøjskatalog
3. august 2010 kl. 11:30 / Produktnyt
Print Tip Debat
Systemleverandøren af kvalitetsværktøj, Hoffmann Group, præsenterer virksomhedens katalog, som er gyldigt fra 1. august. GARANT spåntagningshighlights til bearbejdningen af nye materialer, mere end 6.000 nye katalogpositioner, et stærkt kundeorienteret rabatsystem samt et tydeligt udbygget produktområde for arbejdsbeskyttelse er de særlige egenskaber i det mest omfangsrige Hoffmann Group-produktkatalog nogensinde.
I det todelte format præsenterer virksomheden på 1.700 sider i hovedkataloget og i værkstedsindretningskataloget det mest omfangrige sortiment med over 50.000 kvalitetsværktøjer og værkstedsindretninger. Med kataloget præsenterer virksomheden mere end 6.000 nye positioner, deraf 3.700 på områderne spåntagning og holdende værktøjer.
En optimal oversigt samt intelligent værktøjsudvalg og teknologidatakonstatering gør til efteråret sammen med den nye service GARANT ToolScout brugerens værktøjssøgning nemmere. Med internettet som informationskilde, genfinder brugeren “Værktøjs-biblen" med alle dens fordele som bladrekatalog i online-shoppen.
På producentens hjemmeside kan brugerne bestille det ønskede værktøj direkte.
Produkthighlights er bland andet de nye spåntagningsværktøjer til bearbejdning af højtydende-CFK, grafit, termo- og duroplast samt hybrid- og sandwich-materialer, den mobile ruhedsmåler GARANT ST1 samt den udvidede nulpunktspænde-periferi for GARANT ZeroClamp.
Den 41. udgave af vores katalog præsenterer Hoffmann Group i bedste forfatning – både i den udvidede sortimentsbredde, i innovationskraften og en fair, kundeorienteret pricing. Vores pålidelighed og vores kvalitet taler for sig selv. Derfor bestemmer mere end 15.000 kunder sig dagligt for os og stoler på
Hoffmann Groups ydelser. Vi glæder os til, at kunne bevise vores kvalitet også på AMB og præsenterer der talrige innovationer med mærket GARANT fra området spåntagning, siger Bert Bleicher, Hoffmann Groups administrerende anpartshaver.
Se video „Making of“ katalogproduktionen under (21,7 MB) på dette link:
mola
Yderligere information:
Hoffmann Group
70 26 41 50
 
 
Vis originalbillede
Hoffmann Group præsenterer i den 41. udgave af deres værktøjskatalog 6.000 nye positioner.
 Læs også...
20. januar 2012 kl. 11:00
Hoffmann Group laver rekordomsætning
16. marts 2011 kl. 13:45
Hoffmann Group har værktøjerne til opsvinget
9. december 2010 kl. 11:30
Nulpunkt spændesystem
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk