Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Millionbesparelser på ventilation i danske virksomheder
28. juni 2012 kl. 13:00 / Metal
Print Tip Debat
Danske virksomheder kan årligt spare 600 mio. kr. på ventilation til rumvarme. Forrentningen er 50 procent eller derover. Det viser beregninger fra Go’ Energi.
Effektiv ventilation er et centralt element i produktionen for mange danske industrivirksomheder. Frisk luft er vigtigt for både arbejds- og produktionsmiljø, men ofte er ventilationen så ineffektiv, at pengene og energien nærmest blæser ud af ventilationsanlægget. Beregninger fra Go’ Energi viser, at danske virksomheder kunne spare 600 millioner om året i energi til ventilation.
- Der er et kæmpe potentiale. Og det vel at mærke med investeringer i tiltag, der forrenter sig med 50 procent eller mere, siger projektleder Thomas Drivsholm i Go’ Energi, der har lavet beregningerne for at gøre danske produktionsvirksomheder opmærksomme på de nemme og store besparelser i deres bygninger.
- Vores beregninger og erfaringer fra virksomhederne viser med al tydelighed, at det for alvor kan betale sig for virksomhederne at vende blikket mod ventilations- og varmeanlæggene. Så vi kan kun opfordre virksomhederne til at finde de mange millioner kroner i ventilationsanlæggene rundt omkring, siger Thomas Drivsholm. mola
 
 
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk