23948sdkhjf

Minister: Bedre adresser godt for danske virksomheder

Kommunerne er gået i gang med at lave bedre adresser i de erhvervsområder, hvor adresserne er mangelfulde. Det kan blive en stor gevinst for danske virksomheder.
I fremtiden bliver det lettere at finde frem til den rigtige virksomhed i de store erhvervsområder.

Kommunerne netop gået i gang med anden del af det store adresseprogram, der skal sikre præcise adresser i alle dele af landet.

"De nye adresser vil give både en økonomisk og driftsmæssig gevinst – både for den enkelte og for samfundet som helhed. Alene inden for det offentlige forventer vi at kunne spare over 100 mio. om året. Men private virksomheder kommer også til at kunne mærke det på bundlinjen, når logistikken bliver bedre. siger minister for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen.

For eksempel bliver det lettere for kunderne, samarbejdspartnere og andre besøgende til en virksomhed at finde frem. Det bliver også lettere at lave kørselsplanlægning, når der skal hentes og bringes varer, forklarer ministeren.

Kommunerne går her i efteråret i gang med at kontakte ejere, lejere, og administratorer i de områder, hvor der er for få adresser. Det skal sætte gang i en dialog om, hvilke adresser, der giver mest mening.

"Det er vigtigt, at kommunerne og dem, der bruger adresserne, har en god dialog om de nye adresser. Det kan for eksempel være, at et lille værksted i en baggård allerede bruger en bestemt uofficiel adresse, eller at store industriområder har nogle uofficielle adresser i området, som de bruger – og som de gerne vil bruge som officielle adresser. Det vil kommunen selvfølgelig lytte til, før de beslutter, hvad den officielle adresse skal være," siger Carsten Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078