23948sdkhjf

Fra 100 til 1000 m2

Gelsted-virksomheden Invitec Aps, der specialiserer sig i spåntagende bearbejdning af rustfri- og højt legerede metaller, har oplevet en stærk og positiv udvikling. Derfor har virksomheden haft behov for mere plads.
Invitec Aps er flyttet ind i Velux" tidligere lokaler på Hylkedamvej i Gelsted. Fabriksarealet er gået fra knap 100 kvadratmeter til 1000 kvadratmeter.

"Vi er glade for at have fundet de optimale rammer med gode værksteds-, lager- og kontorfaciliteter. Det betyder at vi har plads til at tage imod alle typer kunder. Det har ydermere været vigtigt for os, at rammerne har udvidelsesmuligheder på længere sigt, således at vi har mulighed for at forsætte den positive udvikling", fortæller den ene af Invitec’s to indehavere, Michael Hansen.

Kontinuerlig vækst - både på hjemmemarkedet samt i Tyskland - har gjort, at man har været nødt til at ændre virksomhedens setup.

"Vi har blandt andet fået en række større kontrakter med danske og udenlandske virksomheder, som har skabt en anden volumen og omsætning i virksomheden", forklarer Michael Hansen.

En investering i fremtiden

Med de nye rammer er virksomheden endnu mere gearet til at kunne tilbyde store og små spåntagning opgaver i rustfri- og højt legerede metaller, fortæller Jimmi Hansen, som er medindehaver af Invitec Aps. Og det er således i fin tråd med målsætningen om at kunne håndterer flere typer og større opgaver,

Udover de fysiske rammer udvides maskinparken også. Invitec Aps har allerede bestilt en ny drejebænk, fordi man allerede nu kan se, at man kommer til at mangle kapacitet. Og det forventes, at der skal anskaffes yderligere maskiner fremadrettet.

"I de nye rammer får vi mulighed for at tage flere og større opgaver, samt arbejde mere kontinuerligt for vores eksisterende kunder. Samlet set er det en investering i fremtiden, vi har gjort", slutter Jimmi Hansen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078