23948sdkhjf

Lars Hein åbner Automatik 2014

Forud for den officielle åbning af messen vil der være velkomst ved administrerende direktør Georg Sørensen, MCH, og tale fra Aage Dam, formand for Brancheforeningen for Industriel Automation, BIA.
Den officielle åbning af Automatik 2014 i Brøndby Hallen den 9. september bliver foretaget af professor Lars Hein, Danmarks Tekniske Universitet, DTU.

Lars Hein er professor i metodisk konstruktion ved DTU og samtidig administrerende direktør for Innovationsfabrikken IPU. IPU er en privat virksomhed, der omsætter den forskningsbaserede teknologi ved DTU, så den kan bruges i industri og i erhvervslivet generelt.

Lars Hein vil også overrække DIRA Automatiseringspris 2014, som uddeles af Dansk Robotforening DIRA. På forhånd er der udvalgt tre virksomheder, der har været i finalen og konkurrerer om prisen. De tre virksomheder er:

* Trelleborg Sealing Solutions

* AKK Industri

* Linak

Automatik 2014 finder sted i Brøndby Hallen.

Automatikmessen finder sted hvert andet år og arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med Brancheforeningen ATT - Automatik, Tryk og Transmission, BIA - Brancheforeningen for Industriel Automation, DIRA - Dansk Robot Netværk, VELTEK - VVS- & El-tekniske Leverandørers Brancheforening.

På den seneste messe i 2012 var der 154 udstillere og 3.243 besøgende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125