23948sdkhjf

Ny hjemmeside giver overblik over gasbiler

Dansk Gasteknisk Center lancerer hjemmeside, der giver information om gaskøretøjer på det danske marked og gastankstationer i Danmark.
Det sidste år er antallet af gasbiler i Danmark steget. I dag er antallet oppe på ca. 100, samtidig med at der nu er 7 gastankstationer.

"Biogas og naturgas er et godt samfundsøkonomisk alternativ til benzin og diesel. Det har de længe haft fokus på i andre lande, og jeg tror, at tiden nu er moden i Danmark. Gas til transport giver klima- og miljømæssige fordele, og med politisk opbakning forudser jeg stor fremgang for gas i transportsektoren", siger Thea Larsen, adm. direktør i Dansk Gasteknisk Center.

På den nye hjemmeside gasbiler.info kan man få et overblik over, hvilke og hvor mange gaskøretøjer der findes på det danske marked – personbiler, varevogne, lastvogne og busser. Hvert køretøj er beskrevet med tekniske oplysninger som motoreffekt, brændstoføkonomi og rækkevidde.

Man kan også få hjælp til at finde gastankstationer i Danmark og oplysninger om hver tankstation - beliggenhed, åbningstider, betalingsmåde og kontaktinformation. Desuden kan man få svar på spørgsmål og eventuelle bekymringer ved at anskaffe et køretøj, der bruger gas som brændstof.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078