23948sdkhjf

Årets Lærling kører gaffeltruck og taler russisk og ukrainsk

Anna Yakovleva blev onsdag udlært som handelsassistent hos A.H. International i Kolding. Samme dag modtog hun DI Trekantområdets pris som årets lærling.
Konkurrencen om at blive årets lærling i DI Trekantområdet er benhård, og der var tæt opløb mellem mange gode kandidater. Det er DI Trekantområdets ca. 700 medlemmer samt Trekantområdets erhvervsskoler, som har haft mulighed for at indstille kandidater til prisen.

Årets Lærling blev Anna Yakovleva, som er udlært handelsassistent hos A.H. International i Kolding.

"Vi har været utroligt heldige, at Anna blev elev hos os. Hun blev hurtigt omdrejningspunkt for flere funktioner inden for indkøb, salg og markedsføring. Hun er meget ihærdig og har på eget initiativ for nylig erhvervet et truckcertifikat", siger Marianne Winter fra A.H. International.

Anna taler flydende ukrainsk, russisk og engelsk og har i længere tid været tovholder på en ny markedsføringsopgave sideløbende med de daglige opgaver.

"Anna arbejder meget selvstændigt, hun er dygtig og hurtig til at tilegne sig ny viden. Med sin kreativitet og gode humør påtager hun sig gerne nye opgaver, som hun samtidig evner at følge helt til dørs", siger direktør Svend Sommer, A.H. International.

Efter sin HG eksamen, 40 ansøgninger og en tid i IBC’s praktikcenter fik Anna Yakovleva en praktikplads hos A.H. International for to år siden.

"Anna har netop vist det, der skal til for at blive Årets Lærling i Trekantområdet. Hun har arbejdet for få en praktikplads, hun er dygtig og initiativrig, og hun er parat til at tage alle opgaver. Netop nu, hvor industrien igen kan begynde at ansætte flere medarbejdere, er det af stor betydning, at dygtige unge mennesker søger ind til erhvervsuddannelser, hvor der er gode muligheder for at få arbejde", siger DI Trekantområdets formand Jacob Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078