23948sdkhjf

Maskinfabrik letter med ny pilot

Borntek Industries har ansat en videnpilot til at få et ERP-system til at lette og frigive tid. Og det er allerede på vej i luften..
Det meste var i hovedet. Resten blevet skrevet ned på papir. Men der var brug for at få de ting, som direktør I Borntek Industries, Casper Poulsen, gik rundt med i hovedet, digitaliseret. Han er direktør i den 15 år gamle bornholmer-virksomhed, der laver klassisk underleverandørarbejde.

"Tidligere styrede jeg det hele i hovedet, og en smule skrev jeg ned. Men nu er det hele ved at blive digitaliseret. Vi er efterhånden blevet så store, at det var nødvendigt," siger han.

Svaret på virksomhedens bønner blev et ERP-system (Enterprise Resource Planning), der integrerer virksomhedens funktioner som lagerstyring, ordrebehandling og indkøb. Men det er ikke noget, man bare lige gør fra den ene dag til den anden, når der er 15 ansatte, og man selv står for driften og alt det andet.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien (udkommer i dag fredag den 29. august). Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078