23948sdkhjf

SKF flytter ind hos Sanistål

Nu udvides det mangeårige samarbejde.
I det seneste år har SKF og Sanistål kørt en kampagne med mindre udstillinger i flere butikker. Kampagnen har vist, at der er et behov for, at kunderne kan se og røre ved værktøjet i butikkerne, hvor de også kan få den nødvendige vejledning. Det har været baggrunden for det nye tiltag i Vallensbæk-butikken.

Personalet fra Sanistål butikken i Vallensbæk har stor erfaring i at vejlede montører og andre fagfolk i brugen af lejer, og ifølge butikssælger Jimmy Junget findes der rigtig mange nyttige værktøjer, som kunderne ikke nødvendigvis kender til i forvejen.

"Mange kunder er slet ikke klar over, hvad der findes af hjælpemidler til montering og demontering af forskellige lejetyper", siger han.

I den nye afdeling er værktøjerne lige ved hånden og skal ikke bestilles hjem, hvilket er en kæmpe fordel, understreger Jimmy Junget.

"Når du kommer her, er det fordi du har et problem nu og her, så er det ikke noget, du kan vente på i tre - fire dage eller bare fra dag til dag. Så er det nu og her", forklarer han.

I den ny afdeling bliver SKF’s værktøjer til montering og demontering af lejer synliggjort for kunderne på en relevant og professionel måde, fortæller Michael Jensen fra SKF.

"Den ekspertise, der findes i Saniståls forretning, sikrer, at vores produkter bliver præsenteret bedst muligt, og det er vi selvfølgelig glade for", siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093