23948sdkhjf

Dantherm: Første halvår svagere end forventet

Der forventes stigende aktivitet i 2. halvår, hvor aktiviteten traditionelt er højere, og forventningerne til hele året fastholdes.
Dantherm realiserede for de fortsættende aktiviteter en omsætning på 138 millioner kroner i 1. halvår 2014 mod 158 millioner kroner i 1. halvår 2013. Driftsresultatet (EBIT) blev som følge af den lavere omsætning et underskud på 7,4 millioner kroner mod et overskud på 1,1 millioner i 1. halvår 2013.

Der forventes stigende aktivitet i 2. halvår 2014, hvor aktiviteten traditionelt er højere, og forventningerne til hele året fastholdes. Closing vedrørende frasalg af forretningssegmentet Telecom forventes fortsat gennemført inden for den nærmeste fremtid.

"Første halvdel af 2014 blev svagere end forventet primært som følge af lavere omsætning inden for affugtning og Telecom reservedelssalg, mens der var vækst i salget inden for ventilation. Efter den snarligt forventede gennemførelse af frasalget af forretningssegmentet Telecom er fokus rettet mod strategisk udvikling af de tilbageværende forretningsområder med henblik på at øge omsætningen og lønsomheden", udtaler administrerende direktør Torben Duer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094