23948sdkhjf

Ny produktchef hos KN MACHINES

Ronni Kristensen er ny produktchef for pladebearbejdning hos KN MACHINES A/S.
Ronni Kristensen har mange års erfaring med produktion, planlægning, teknisk rådgivning og salg. Han har tidligere være indehaver af pladevirksomheden LEMA A/S. Efter salget af LEMA A/S har han de seneste to et halvt år været salgschef for Stantræk A/S. Her har han med succes udbygget virksomhedens kundeportefølje.

Ronni Kristensen er i sit nye job ansvarlig for salg af maskiner og løsninger indenfor pladebearbejdning. I særdeleshed med fokus på fiberlaser, CO2 laser og kantpresser fra ERMAKSAN, Afgratning fra Tyske LOEWER, samt robot og automatisering.

"Vi tager vores fælles rolle meget alvorligt omkring den globale konkurrence. Hvis vi ikke er medvirkende til at styrke dansk produktion sætter vi os selv tilbage. Derfor er det vigtig for os at have Ronni i teamet, der forstår alle aspekter i en produktion. Ronni er den ekspert som kunderne ikke selv råder over. Han vil kunne indgå i et analyseforløb sammen med vores projektledere, for at synliggøre hvilke investeringer der giver kunden den bedst mulige tilbagebetalingstid (ROI)", lyder det fra KN Machines.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078