23948sdkhjf

Vink Plast i samarbejde med Gibotech og FANUC

Den første celle bestående af en FANUC Robodrill og en FANUC M710iC robot er allerede undervejs.
Den nyligt ordrede Robodrill er udstyret med 24.000 BBT30 spindel (Big Plus), Fanuc egen direkte drevne DDR260i Rundbord samt værktøjsudmåler fra Blum. Robotten er en M710iC 50 kg Robot med stor rækkevidde.

Da Vink besluttede sig for at investere i en ny robotcelle, var udgangspunktet at købe et 3-akset bearbejdningscenter med rundbord, fortæller produktionschef Jesper Klok Stordal.

"Planen med cellen var at aflaste de øvrige bearbejdningscentre, for på den måde at nedbringe leveringstiden". I april tog Vink på værktøjs og maskinmesse i Odense, og blev interesseret i Robodrill maskinen, der er en hurtig maskine med et fornuftigt arbejdsområde, og en opbygning, der gør den betjeningsvenlig med robot. Vi har travlt, så da vi skulle vælge en robotleverandør, var det en høj prioritet at de to leverandører selv kunne koordinere og samarbejde omkring projektet", siger han.

Fanuc anbefalede Gibotech, og Vink fik hurtigt det indtryk, at det var en seriøs samarbejdspartner. Vink placerede derfor en ordre lige inden sommerferien, og glæder sig til at den nye celle bliver leveret.

"Vi er rigtig glade for at Vink har valgt FANUC som leverandør af bearbejdningscenter og Robot til deres nye celle. Vink Plast er et stort, anerkendt firma der virkelig har blåstemplet FANUC Danmark som leverandør af produktionsudstyr. Ydermere er vi også rigtig stolte af at vores betroede partner Gibotech står for automatisering af denne celle", lyder det fra salgschefen for Robomachines i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172