23948sdkhjf

Gaia Solar åbner kontor i Dubai

Kontoret skal varetage salget af solcelleløsninger til Mellemøsten og Nordafrika
Særligt Gaia Solars danskproducerede løsninger til integration i bygningsfacader har haft succes på de skandinaviske markeder, fortæller virksomheden, som i noget tid har haft et ønske om at afsætte disse løsninger til et større geografisk område. I 2013 påbegyndte virksomheden derfor, i samarbejde med Eksportrådet, at afdække potentialet på internationale markeder.

Potentialet for bygningsintegrerede solcelleløsninger er blandt andet afhængigt af aktivitetsniveauet i byggebranchen. Dubai i UAE har en af de højeste vækstrater inden for nybyggeri samt store ambitioner inden for grønt byggeri og blev derfor det første eksportmarked virksomheden valgte at arbejde med.

Gaia Solar har i 15 måneder samarbejdet med udenrigsministeriet og det danske konsulat i UAE og i slutningen af august blev det første salgskontor åbnet i Dubai. Kontoret skal varetage salg af solcelleløsninger til Mellemøsten og Nordafrika. Stifteren af Gaia Solar A/S, Dennis Aarø, er i den forbindelse flyttet til Dubai, for at varetage opbygningen af det nye selskab.

Organisatorisk har virksomheden valgt at etablere et selvstændigt selskab i Dubai, GS Middle East DWC-LLC, der er et datterselskab af Gaia Solar Export ApS, som håndterer alle eksportordrer. Denne struktur er valgt, da det er lovpligtigt, at have en registreret lokal virksomhed, for at kunne drive forretning i Dubai. Det danske selskab Gaia Solar A/S fortsætter således uændret sine skandinaviske aktiviteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094