Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 28. februar 2015
Annoncepriser / Kontakt  

GridManager indtager Spanien
28. juni 2012 kl. 11:00 / Proces
Print Tip Debat
Leverandøren af SmartGrid, GridManager A/S, etablerer joint venture i Spanien. Det sker under navnet GridManager Iberia og i samarbejde med Spaniens største energirådgiver. Perspektivet er eksport af grøn dansk software til tre-cifret millionbeløb. Blandt kunderne er store spanske butikscentre.
Et samarbejde, der startede sidste år med levering af flere GridManager systemer til overvågning og styring af energiforbruget i spanske butikscentre og fjernvarmeanlæg, resulterer nu i etableringen af joint venture selskabet GridManager Iberia. Selskabet er et 50/50 joint venture mellem spanske Efirenova og danske GridManager. Efirenova er med 25 rådgivende ingeniører, og en lang række lokale samarbejdspartnere, Spaniens største virksomhed inden for energirådgivning.
Det nye strategiske samarbejde skal sikre, at GridManager bliver den foretrukne softwareløsning til overvågning, styring og reduktion af energiforbruget i spanske virksomheder og institutioner.
- Med det nye joint venture formaliserer vi et godt samarbejde og sikrer, at der er 100% fokus på at afsætte GridManager softwaren på det spanske marked. Med vores system kan de spanske virksomheder spare op til 35–45% i energiforbruget det første år, siger Mogens Birkelund, adm. direktør i GridManager og bestyrelsesformand i GridManager Iberia.mola
 
 
Vis originalbillede
GridManager César Rey Garcia og Mogens Birkelund.
 Læs også...
18. juni 2012 kl. 13:00
GridManager skærer i energiforbruget
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk