Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Friday 25 April 2014
Advertising / Contact  

GridManager indtager Spanien
28 June 2012 kl. 11:00 / Proces
Print Tip Debat
Leverandøren af SmartGrid, GridManager A/S, etablerer joint venture i Spanien. Det sker under navnet GridManager Iberia og i samarbejde med Spaniens største energirådgiver. Perspektivet er eksport af grøn dansk software til tre-cifret millionbeløb. Blandt kunderne er store spanske butikscentre.
Et samarbejde, der startede sidste år med levering af flere GridManager systemer til overvågning og styring af energiforbruget i spanske butikscentre og fjernvarmeanlæg, resulterer nu i etableringen af joint venture selskabet GridManager Iberia. Selskabet er et 50/50 joint venture mellem spanske Efirenova og danske GridManager. Efirenova er med 25 rådgivende ingeniører, og en lang række lokale samarbejdspartnere, Spaniens største virksomhed inden for energirådgivning.
Det nye strategiske samarbejde skal sikre, at GridManager bliver den foretrukne softwareløsning til overvågning, styring og reduktion af energiforbruget i spanske virksomheder og institutioner.
- Med det nye joint venture formaliserer vi et godt samarbejde og sikrer, at der er 100% fokus på at afsætte GridManager softwaren på det spanske marked. Med vores system kan de spanske virksomheder spare op til 35–45% i energiforbruget det første år, siger Mogens Birkelund, adm. direktør i GridManager og bestyrelsesformand i GridManager Iberia.mola
 
 
Show original picture
GridManager César Rey Garcia og Mogens Birkelund.
 Also read...
18 June 2012 kl. 13:00
GridManager skærer i energiforbruget
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk