23948sdkhjf

Fanger med faglært fremtid

Den ene har været narko-kurér, den anden har begået bankrøveri. Som indsatte i Statsfængslet Møgelkær har de fået gang i en faglig uddannelse.
40-årige AH har sat kursen efter en fremtid som uddannet klejnsmed. Han kom efter en skilsmisse ud i en personlig krise, hvor han endte med at blive afhængig af spilleautomater.

Det gav et stort pengebehov, hvilket lokkede AH til at blive narkokurer. Det førte til et ufrivilligt ophold i Statsfængslet Møgelkær, som nu ser ud til at ende med en faglig uddannelse.

"Først startede jeg på værkstedet og fik at vide, at der var mulighed for at komme på grundløb på teknisk skole, og det sagde jeg ja til," fortæller AH, som dermed fik maskinværkstedet på Møgelkær som læreplads.

Værkstedet i Møgelkær er godkendt til hovedforløb på de to tekniske uddannelser som industritekniker og klejnsmed. AH er den ene af de to elever på de nye uddannelser.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093