23948sdkhjf

Vestergaard Group vækster fortsat

Den nordjyske leverandør indenfor maritim industri udvider medarbejderstaben, indtager nye markeder og har sorte tal på bundlinjen i alle gruppens seks virksomheder.
Vestergaard Group med base i Frederikshavn har i alt seks søsterselskaber. Vestergaard Marine Service A/S, VMS Turbo, handelsselskabet DT-Interlink samt VMS Technology, der har specialiseret sig i opgaver indenfor ingeniørtjenester og projektledelse. Dertil kommer et selskab i Rio de Janeiro, VMS do Brasil, og det norske søsterselskab VMS SafePort.

Vestergaard Marine Service er gruppens største virksomhed, som efter første halvår har opnået et driftsresultat før skat på 13,2 mio. kr. Resultatet kommer efter sidste års rekordresultat på 16 mio. kr. før skat.

Fremgangen ligger dels indenfor kernekompetencerne motorservice og -reparation, dels i et stigende antal opgaver indenfor offshoremarkedet og vindmølleindustrien samt ombygningsopgaver for procesindustrien. De seks søsterselskaber skaber desuden en synergieffekt, der medvirker til den fortsatte vækst, fortæller Vestergaard Group.

Nye værksteder

DT-Interlink er netop flyttet i nye lokaler, og har i den forbindelse udvidet og optimeret lagerkapaciteten betragteligt. Det har de gjort for at kunne imødekomme efterspørgslen indenfor nye markedsområder blandt andet som forhandler af Masson Marine gear og motorer til fiskerflåden blandt andet fra den franske producent Moteurs Baudouin. Endvidere har DT-Interlink agenturer på systemer til behandling af ballastvand, spildevand og olieseparering fra Erma First, anodebeskyttelse fra EPE samt lyddæmpning og filtrering til udstødnings- og indsugningssystemer fra Universal.

Den forbedrede lagerplads er et plus for alle gruppens selskaber, fastslår Vestergaard Group, idet alt lager er flyttet med til det nye lager. Det har givet plads til en udvidelse af maskinværkstedet hos Vestergaard Marine Service, ligesom der er indrettet nyt smedeværksted i havnens oprindelige generatorbygning.

"Det skal være nemt for vore kunder at nå hele vejen rundt om en opgave eller et projekt. Det gælder både for mindre, specifikke opgaver eller totalløsninger på større projekter. Med én enkelt kontaktperson hos os skal de opleve, at Vestergaard Group kan servicere dem, lige fra rådgivning, projektering og projektledelse over rekonditionering af motordele, renovering og installation af gear og propeller til fremskaffelse af reservedele. Det gælder world wide, hvad enten kunden befinder sig i Singapore, Gibraltar, Nicaragua eller Nordsøen", siger Morten Vestergaard, der er adm. direktør og stifter af Vestergaard Marine Service A/S.

Yderligere 44 medarbejdere

Alene i 2013 og frem til nu er der i Vestergaard Group ansat yderligere 44 medarbejdere, heraf 21 i år. I alt er der i de fire danske virksomheder 164 medarbejdere. Den 8. september ansættes yderligere fire lærlinge, så det samlede medarbejdertal når op på 168. Dertil kommer en halv snes medarbejdere i norske VMS SafePort. Op mod 20 skibsmontører har permanent visum til Brasilien, hvor Vestergaard Group har allieret sig med en lokal samarbejdspartner.

Gruppens hovedkvarter i Frederikshavn understøtter også væksten, fortæller Vestergaard Group, idet der er stærke traditioner for samarbejde i den maritime klynge, der har sit udgangspunkt på og omkring Frederikshavn Havn. Det samme gælder et nyere samarbejde med teknisk skole i Nordjylland, EUC Nord, som allerede har vist sig effektivt i at understøtte rekrutteringen af lærlinge og dermed sikre, at behovet for relevant og kompetent arbejdskraft også kan opfyldes i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063