23948sdkhjf

Automatikmesse var en succes for AVN Teknik

AVN Teknik kan se tilbage på Automatik 2014 med stor tilfredshed.
AVN Teknik er meget tilfredse efter tre rigtig gode dage på Automatik 2014 i Brøndby Hallen, fortæller salgsingeniør fra AVN Teknik, Flemming Blauert.

"Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra vores kunder på Automatik bussen, hvor vi i samarbejde med MCH Herning fragtede en hel busfuld kunder fra Jylland direkte til messen. Der skal lyde en stor ros herfra til MCH Herning som arrangør. MCH Herning har stablet en flot messe på benene med masser af aktiviteter bl.a. konferencer og produktdemoer. Vi er også imponeret over, at de besøgende har så stor viden inden for automatikkomponenter. De besøgende på messen er meget målrettede i deres søgen også dem, som har besøgt vores stand, derfor har vi fået flere interessante "leads" og opgaver, der nu skal bearbejdes efter messen", siger han.

AVN Teknik afholdte selv en produktdemo, hvor producenten Thomson Linear, som har stor erfaring inden for aktuatorer til bl.a. industri-, fødevare-, medicinal- og energisektoren samt landbrugsmaskiner og byggeri, fortalte om den nye aktuator-serie, PC-serien, som er udviklet med henblik på at give et praktisk og funktionelt alternativ til pneumatik-cylindre.

"PC-serien er ikke drevet af trykluft, hvilket er en fordel, da kunden undgår omkostninger til den dyre fremstilling af trykluft og så undgås bekymringer omkring udslip af forurenet trykluft i produktionslokalerne. Det altoverskyggende er, at PC-serien kan reducere de direkte driftsomkostninger til energi med op til 90% af pneumatikprisen. Du kan reducere 90% af energiforbruget, så virksomhederne kan både spare på den finansielle CO2 udledning og på energiforbruget. PC-serien kræver minimal vedligeholdelse, hvilket sikrer produktionsanlægget den bedst mulige drift, og så er den ekstrem nem at håndtere og samle, hvilket tilhørerne til produktdemoen ved selvsyn kunne konstatere, da der blev vist et kort You Tube klip, hvor der blev samlet en PC-aktuator og en konventionel aktuator", fortæller AVN Teknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079