23948sdkhjf

Et automatiseret lager til industrivirksomheder

Med StockMaster introducerer Sanistål industriel vending i Danmark.
I Danmark har vi hidtil brugt vending automater til at trække f.eks. sodavand og slik. StockMaster er industriens pendant med industriens hurtig omsættelige forbrugsvarer, fortæller direktør or Industriområdet i Sanistål, Henrik Hübner.

"Vores første erfaringer med StockMaster i en række større danske virksomheder viser, at der er store besparelser at hente. Automaterne reducerer vareforbruget med cirka 20% og øger samtidig produktiviteten," siger han.

Automaterne har adgangskontrol og giver kunderne mulighed for at følge med i, hvem der trækker hvad, samtidig kan medarbejderne indkode, hvilke produkter de trækker til hvilke arbejdsopgaver. Derudover er automaten forbundet til internettet, så Sanistål automatisk får besked om lav varebeholdning og kommer og fylder op, når det er nødvendigt.

"Medarbejdernes direkte registrering af forbruget giver en skærpet opmærksomhed og en ændret adfærd. Derfor er der markante besparelser at hente i en reduktion af vareforbrug og svind. Samtidig er der store procesoptimeringer at hente med StockMaster, blandt andet fordi automaterne står ude i produktionen, og medarbejderne derfor ikke skal bruge tid på at gå på lageret for at hente sikkerhedsudstyr, værktøj osv.," siger Henrik Hübner.

Derudover integrerer StockMaster også de administrative processer mellem Sanistål og kunderne blandt andet i forbindelse med elektronisk ordreafgivelse, fakturering og varemodtagelse.

"Det sparer vores kunder for store ressourcer – det eneste de skal tænke på er at godkende, betale og arkivere deres fakturaer," siger Henrik Hübner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114