Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Dinitrol går ind på industrimarkedet i Danmark
14. september 2010 / Virksomheder
Print Tip Debat
Med mere end 60 års erfaring og know-how fra en række lande med løsning af korrosionsproblemer, lim- og tætningsopgaver samt overfladeløsninger med spartel, lancerer Dinitrol i Danmark nu virksomhedens industriprodukter i Danmark.
RUSTBESKYTTELSE
Dinitrol, der i Danmark mest er kendt inden for rustbeskyttelse af biler, er agent for den internationale koncern Dinol, der producerer en bred vifte af produkter til industrien. Den kobling giver ifølge adm. direktør Bjarne Christensen et unikt afsæt til det danske industrimarked.
- Dinitrol arbejder primært inden for industrien og er store i bl.a. Tyskland, Sverige, Spanien, Frankrig samt en række andre europæiske og oversøiske lande. Det betyder, at der er opbygget en specialviden gennem mange år, og på den baggrund kan vi tilbyde unikke løsninger til det danske marked, siger Bjarne Christensen.
Og Dinitrol har allerede fået et solidt afsæt på det danske marked med kunder som bl.a. MAN Diesel & Turbo, Epoke, Novenco ventilation, Unipur Isolering m.fl.
Dinitrol har specialiseret sig i løsning af korrosionsopgaver inden for såvel bil- og togindustri, mekanisk industri samt beskyttelse af biler i eftermarkedet. Løsningerne spænder fra beskyttelse af små metalkomponenter hos underleverandører til beskyttelse af skorstene, broer, rørsystemer, m.m. Ifølge adm. direktør Bjarne Christensen har de internationale erfaringer givet Dinitrol know-how samt et optimalt fundament til opstart på det danske industrimarked.
- Der er et stort potentiale i Danmark, fordi man i industrien endnu ikke udnytter alle de muligheder, der findes ved at anvende bl.a. vores produkter. Vi kan med vores internationale know-how tilføre nye løsninger, der ikke er set før i Danmark, forklarer Bjarne Christensen.
Ifølge Bjarne Christensen har Dinitrol via de internationale aftaler adgang til tests og laboratorier, der udføres på fabrikker i Tyskland, Schweiz og Holland. Det betyder, at alt kan afprøves under de vilkår underleverandører eller producenter i Danmark ønsker.
Samtidig har Dinitrol nu opbygget en salgsorganisation til det nye industrikoncept, der består af sælgere, teknikere, laboratoriefolk samt eksperter inden for levering af individuelle koncepter.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Billedgalleri (1/2)
Vis originalbillede
Alt efter transporttid og destination

udføres korrosionsbeskyttelsen med

et eller to lags olie/voks behandlinger.
 Læs også...
17. februar 2012 kl. 13:00
Facebook-servere i Sverige får Novenco-køling
16. maj 2011 kl. 9:00
Strategi udløser PraktikPladsPris til Novenco
29. oktober 2010 kl. 10:00
Vinter OL får dansk ventilation
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk