Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 25. oktober 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Let håndterbar iltmåler
3. september 2009 kl. 13:00 / Arkiv
Print Tip Debat
Aalborg-virksomheden Walter Schnorrer ApS stiller op på Schweissen & Schneiden, hvor virksomheden vil være repræsenteret på en 50 kvm. stor stand.

Virksomheden producerer og leverer patenteret baggasværktøj, som giver den professionelle svejser en række funktionelle og økonomiske fordele.
Walter Schnorrer ApS Welding Equipment vil i forbindelse med messen fremvise et produkt til måling af rest-ilt. Ved svejsning i rør af rustfri stål eller højlegerede ædelmetaller, bliver det ofte forlangt fra kundens side, at rest iltindholdet ligger under 30 ppm, for at opnå resultater uden anløbsfarve. Ved svejsninger i Titan skal restindholdet af ilt måles til 10 ppm.
Med iltmåleren fra Walter Schnorrer kan man måle værdierne ned til 10 ppm. Sensoren er af zirkonium oxid og muliggør en vedligeholdelsesfri måling over flere tusinde timer.
Via forskellige Software-Highlights bliver brugeren informeret via grafiske symboler, for eksempel om filteret er stoppet, om sensor temperaturen eller batteriets opladningstilstand. Derudover kan apparatet frit programmeres med signal toner, og en signal tone er indbygget.
Særligt innovativ er anvendelsen af et RGB-display, som vises i forskellige farver alt efter apparatets status. Dermed bliver brugeren visuelt rigtig godt informeret via farverne rød (opmærksom), blå (kold sensor) eller grøn (klar til start).
I praksis adskiller iltmåleren sig fra andre konkurrerende iltmålere på markedet ved pumpens position. Pumpen er placeret bag sensoren, for at imødekomme mulige lækager.
Iltmåleren er klar til brug på 3-4 minutter, og via den intelligente software bliver den automatisk slukket efter 20 minutter, hvis den ikke bruges.
Batterierne med en kapacitet på 2850 milliAmpere gør det muligt at måle mobilt i cirka 3½ time. Hvis måleren skal bruges derudover, kan man slutte den til strøm via den medfølgende netkabel/oplader (kan bruges fra 100 VAC til 240 VAC) og måle videre på andre opgaver.
I premium versionen kan op til 250 måleværdier gemmes i måleren, som så dernæst kan videreføres til en PC og benyttes der. Den er forsynet med diverse udgange (RS 232, analog udgang 0-5 VDC).
mola
Walter Schnorrer ApS
Stand 3-119.
 
 
Vis originalbillede
 Læs også...
12. marts 2010 kl. 10:00
Højtydende bor sætter nye standarder
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk