23948sdkhjf

Hjemtagning fører til investeringer og nye job

Når danske virksomheder tager produktion hjem til Danmark, skaber det både arbejdspladser og investeringer. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Metal.
En rundspørge blandt dansk metals tillidsrepræsentanter i industrien viser, at 64 tillidsrepræsentanter er ansat i virksomheder, der har flyttet deres produktion tilbage til Danmark igen inden for de seneste 12 måneder. Af dem svarer 28 procent, at de vurderer, at der er blevet skabt flere job i forbindelse med hjemtagningen af produktion. Og det er overraskende, lyder det fra Dansk Metals cheføkonom, Allan Lyngsø Madsen:

"Det er ofte i forbindelse med automation, at virksomhederne tager produktionen hjem. Automatiseringe betyder ofte, at der kommer afskedigelser på den korte bane og skabt job på den lange. Så det er overraskende, at en stor del siger, at det leder til flere nye job," siger Allan Lyngsø Madsen til Jern & Maskinindustrien.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093