23948sdkhjf

Gratis iværksætterrådgivning i Øksehallen

På Iværk&Vækst kunne deltagerne bl.a. få gratis iværksætterrådgivning fra LejEnRegnskabschef.dk.
Iværksættermessen, der i år kan fejre 10-års jubilæum, fandt sted i weekenden i Øksnehallen i København. Her var der rig mulighed for at netværke og få kontakter til opstarten eller videreudviklingen af virksomheden.

Deltagerne på iværksættermessen kunne bl.a. også møde LejEnRegnskabschef.dk, der hjælper både små og store vækstvirksomheder med regnskabsmæssige udfordringer

"Vi er altid klar til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Vi må jo lære netop din virksomheds udfordringer at kende for at kunne hjælpe dig videre," lød det fra ejer og stifter af LejEnRegnskabschef.dk, registreret revisor Dorte Juel Viborg, der også har revisionsfirmaet JuelViborg.

LejEnRegnskabschef.dk kan blandt andet hjælpe med at holde styr på virksomhedens bogføring, så virksomheden overholder både moms- og bogføringsloven, fortæller hun, og det kan ske på timebasis eller til en fast pris. Man kan også få udarbejdet årsregnskaber og selvangivelser, og som registrerede revisorer kan LejEnRegnskabschef.dk samtidig tilbyde revision, review eller assistanceerklæringer samt lønadministration.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111