23948sdkhjf

Ny direktør hos Søgaard Industri

Som led i en stører organisatorisk rokade hos Søgaard Industri A/S sker der nu en udskiftning på direktør posten.
Stefan Søgaard indtræder som ny administrerende direktør for organisationen. Samtidigt skiftes der ud i bestyrelsen, hvor Jim Søgaard indtræder som ny bestyrelsesformand.

"Jeg er meget glad for at det er min søn, Stefan Søgaard som der nu overtager min plads som adm. direktør. Det er første skrift i et generations skifte.

Mit "nye" arbejde bliver at få sammenkørte vores datterselskab Søgaard Industri Norge AS, p.t. er vi ved at indrette vores lokaler i Oslo som vi har ventet på i over 6 måneder. Vi står over for et meget stort vækst potentiale og jeg forventer at vi inde for 2 år vil have opnået en samlet omsætning på over 80 millioner, så fremtiden ser meget stabil ud", siger Jim Søgaard.

"Der er med stor glæde og ydmyghed jeg tiltræder stillingen som adm. direktør i virksomheden. Jeg er glad for muligheden for at kunne sætte mit præg på virksomheden og det er klart at der i fremtiden, i samarbejde med medarbejder, vil ske ændringer. Kæden er aldrig stærkere end det svageste led og derfor vil jeg i den kommende periode gennemgå virksomheder fra A til Z for at lokalisere og forstærke disse. Vi skal fortsat fokusere på vores kernekompetencer og sørge for vækst til forretning, samtidigt skal vi tilegne os nye kompetencer og udvikle os som organisation og som mennesker. Det er vigtigt for mig at vi alle føler os velkommende og der er et frit og uformelt arbejdsmiljø, med gode kollegaer og arbejdsledere", lyder det fra Stefan Søgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078