Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 30. januar 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Kranbanesystem på plads hos Jorgensen Engineering
26. august 2011 kl. 12:45 / Metal
Print Tip Debat
Skanderborg virksomheden FODGAARD Kraner & løfteudstyr har leveret et af Danmarks længste kranbanesystemer til Jorgensen Engineering A/S nybyggede fabrik i Tietgenbyen ved Odense.
INVESTERING
Kranbanesystemet består af i alt 886 meter kranskinner fordelt på i alt 18 baner samt 31 traverser. Med til kranbanesystemet har FODGAARD leveret i alt 32 stk. elkædetaljer og 450 meter strømforsyning.
FODGAARD kunne som de eneste levere den tekniske løsning som Jorgensen efterspurgte. Vi er stolte af at have levereret en unik løsning til så stort et projekt og til vores kundes fulde tilfredshed, siger kranchef hos FODGAARD Martin Sønderby.
Et krav fra Jorgensen var udvidet sikkerhed pga. bygningens spærkonstruktion. FODGAARD løste opgaven ved at de midterste kraner i et spærfag holder sig orienteret om placeringen af kranerne i de to ved siden af liggende kranbaner.
Et potentielt farligt løft vil derved blive registreret og meddelt operatøren ved signal og sirene. Teknikken til denne proces bygger på fotoceller og en unik samling af signaler ved hjælp af Bluetooth teknologi. Jorgensen kan derved få faresignaler ud på en passende lokation i produktionen.
Hos Jorgensen Engineering anvendes kransystemet til produktion af procesudstyr til levnedsmiddelindustrien.
- Vi har godt 5500 nye kvm. moderne produktionsanlæg der modsvarer markedets efterspørgsel på hurtige leveringer. Vores nye bredere og længere lokaler giver optimale forhold for medarbejdere og produktionsudstyr til hurtig omstilling af vores projektorienterede ordrer, siger Fabrikschef Tim Christensen hos Jorgensen Engineering. I alt har Jorgensen Engineering ca. 8000 nye kvm. i Tietgenbyen ved Odense.mola
 
 
Vis originalbillede
På Jorgensen Engineering A/S nybyggede fabrik i Tietgenbyen ved Odense har virksomheden fået en af de længste kranbaner i landet.
Fakta:
FODGAARD Kraner & Løfteudstyr er del af Max Fodgaard A/S. FODGAARD er Danmarks førende leverandør af løsninger i løfteteknik. Udover kraner og løfteudstyr, så er FODGAARD også førende på feltet for eksplosionsbeskyttet materiel i Danmark. I alt beskæftiger Max Fodgaard A/S 51 medarbejdere fordelt på afdelinger i Hvidovre ved København og Stilling ved Skanderborg.

Jorgensen Engineering A/S er en fynsk virksomhed med stor international kontaktflade. Virksomheden udvikler og producerer komplekse tekniske løsninger til fødevare-, pet food og medico-industrien. Der er 230 medarbejdere i Jorgensen-gruppen, med datterselskaber i Danmark, Tyskland, Holland, Schweiz og Australien.
 Læs også...
23. maj 2012 kl. 15:00
FODGAARD overtager PARDER Lifting & Lashing
26. april 2012 kl. 13:00
Fodgaard Kraner & Løfteudstyr leverer kæmpekran
1. marts 2012 kl. 13:45
Max Fodgaard får ny direktør
25. januar 2012 kl. 11:30
MAX FODGAARD løfter væksten
20. september 2011
10 år med Tool Denmark
16. december 2010 kl. 13:00
Maskinkoncern bygger nyt domicil
2. september 2010 kl. 12:30
Maskinfabrik rykker til Tietgen-byen
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk