23948sdkhjf

Opkøb skaber store forventninger hos Schneider Electric Danmark

Den franske energispecialist Schneider Electrics globale opkøb af britiske Invensys skaber store forventninger i Danmark, hvor det primært er Invensys’ softwarebrand Wonderware, der er til stede.
Schneider Electric Danmark har siden det globale opkøb i januar budt 15 medarbejdere velkommen fra Invensys i Danmark. De dækker stillinger i Danmark såvel som i internationale funktioner. I Danmark er det Wonderware Scandinavia med kontor i Herlev, som fylder mest i forhold til Invensys aktiviteter. Wonderware tilbyder en avanceret software-platform til styring og overvågning af alt fra større produktioner, distributionsnet og andre organisationer, der er spredt over store afstande. Wonderware-løsningerne passer godt til Schneider Electrics globale strategi, og opkøbet skaber glæde i den danske organisation, fortæller Thomas Träger, CEO i Schneider Electric Danmar.

"Vi er meget glade for at byde Invensys velkommen i Schneider Electric-familien, og i Danmark ser vi meget frem til at få skabt et godt samarbejde og udnytte hinandens styrker til at skabe de bedste løsninger for vores samarbejdspartnere. Her i landet har Wonderware Scandinavia en velfungerende salgsorganisation, som kommer med nogle spændende løsninger, der passer godt sammen med store dele af vores nuværende portefølje og fremtidige strategi, siger han.

Hos Wonderware Scandinavia har det nye, globale ejerskab åbnet op for nye muligheder.

"Det er en spændende tid, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi får skabt stor forretningsmæssig synergi i takt med, at samarbejdet vokser. Det er klart, at der er mange områder, hvor vi kan komplimentere og løfte hinanden", siger Rune Høgild, der er salgschef for Wonderware Scandinavia i Danmark.

Til februar flytter de danske Invensys-medarbejdere med resten af Schneider Electric ind i et nyt, energirigtigt hovedkvarter i Ballerup.

Foruden Wonderware dækker Invensys også over kendte brands som Foxboro og Eurotherm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11