Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 25. oktober 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Styrker ledelsen og flytter domicil
1. oktober 2008 kl. 8:00 / Navne
Print Tip Debat
Vækstmålene inden for vindmølleindustrien i både Danmark og udlandet får virksomheden Muehlhan A/S i Vissenbjerg til at opsplitte virksomheden i divisioner med Jens Mørk som CEO. Ledelse og medarbejdere samles i Middelfart.
UDVIDELSE
Ledelse og det meste af administrationen i den danske afdeling af den internationale Muehlhan-koncern flytter i begyndelsen af oktober fra Vissenbjerg og ind i 850 kvadratmeter nye kontorer i Middelfart.
Samtidig med flytningen fra det hidtidige hovedkvarter i Vissenbjerg iværksættes en ny, trestrenget ledelsesstruktur, som med Jens Mørk som CEO skal sikre, at Muehlhan Danmark A/S når sine ambitiøse målsætninger for de kommende år inden for kerneområderne, som er overfladebehandling af stålemner for vindmølleindustrien, værftsindustrien og offshoreindustrien.
På syv år med Jens Mørk som adm. direktør har virksomheden erobret over halvdelen af markedet herhjemme for overfladebehandling af vindmøller. Det fysiske arbejde med at afrense og male vindmøllerne udføres på lokaliteter i Herning, Give og Vissenbjerg. Muehlhan Danmarks nyetablerede anlæg i Herning optager 8.000 kvm. og er verdens største af sin art.
Tre divisioner
Virksomhedens satsning på tre segmenter kræver stramt styring og fuldt overblik. - I løbet af sommeren har vi opdelt organisationen i tre divisioner under ledelse af hver sin direktør, således at der er både ilt og maskinkraft til den planlagte opgradering af de strategiske og operationelle aktiviteter.
- Aktiviteterne er nu så omfattende, at one mit man-show som adm. direktør er klart utilstrækkeligt. Derfor har vi bygget den nye organisation og benytter samtidig lejligheden til at samle ledelsen og størstedelen af administrationen i Middelfart, siger Jens Mørk.
Muehlhan Danmark har cirka 70 fuldtidsansatte medarbejdere og beskæftiger desuden op til 300 medarbejdere hos underleverandører.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Billedgalleri (1/2)
Vis originalbillede
Adm. direktør i Muehlhan Danmark A/S, Jens Mørk, i det nye hovedkvarter i Middelfart. Jens Mørk stod i spidsen for virksomhedens vækst fra nul til 200 millioner kroner i årsomsætning, men nu er tiden inde til en opdeling og styrkelse af organisationen. Foto: Presscom.
 Læs også...
9. maj 2011 kl. 17:15
Muelhan får stor kontrakt i vindmøllebranchen
1. november 2010 kl. 16:30
Offshorespecialist satser på Nordsøen
14. september 2010 kl. 12:30
Spanske vindmølletårne får dansk overflade
30. august 2010 kl. 13:00
Rødsand 2 giver mod på mere
4. marts 2010 kl. 13:30
Dansk ekspert vil male amerikanske vindmøller
26. maj 2009 kl. 14:00
Sandblæsning i vindmølleparken
19. maj 2009 kl. 12:30
Offshore-specialist udvider
21. januar 2009 kl. 17:15
Lindø får tre-faset forretningsmodel
30. september 2008 kl. 14:00
Fynsk virksomhed maler på Horns Rev I
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk