Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 23 April 2014
Advertising / Contact  

Styrker ledelsen og flytter domicil
1 October 2008 kl. 8:00 / Navne
Print Tip Debat
Vækstmålene inden for vindmølleindustrien i både Danmark og udlandet får virksomheden Muehlhan A/S i Vissenbjerg til at opsplitte virksomheden i divisioner med Jens Mørk som CEO. Ledelse og medarbejdere samles i Middelfart.
UDVIDELSE
Ledelse og det meste af administrationen i den danske afdeling af den internationale Muehlhan-koncern flytter i begyndelsen af oktober fra Vissenbjerg og ind i 850 kvadratmeter nye kontorer i Middelfart.
Samtidig med flytningen fra det hidtidige hovedkvarter i Vissenbjerg iværksættes en ny, trestrenget ledelsesstruktur, som med Jens Mørk som CEO skal sikre, at Muehlhan Danmark A/S når sine ambitiøse målsætninger for de kommende år inden for kerneområderne, som er overfladebehandling af stålemner for vindmølleindustrien, værftsindustrien og offshoreindustrien.
På syv år med Jens Mørk som adm. direktør har virksomheden erobret over halvdelen af markedet herhjemme for overfladebehandling af vindmøller. Det fysiske arbejde med at afrense og male vindmøllerne udføres på lokaliteter i Herning, Give og Vissenbjerg. Muehlhan Danmarks nyetablerede anlæg i Herning optager 8.000 kvm. og er verdens største af sin art.
Tre divisioner
Virksomhedens satsning på tre segmenter kræver stramt styring og fuldt overblik. - I løbet af sommeren har vi opdelt organisationen i tre divisioner under ledelse af hver sin direktør, således at der er både ilt og maskinkraft til den planlagte opgradering af de strategiske og operationelle aktiviteter.
- Aktiviteterne er nu så omfattende, at one mit man-show som adm. direktør er klart utilstrækkeligt. Derfor har vi bygget den nye organisation og benytter samtidig lejligheden til at samle ledelsen og størstedelen af administrationen i Middelfart, siger Jens Mørk.
Muehlhan Danmark har cirka 70 fuldtidsansatte medarbejdere og beskæftiger desuden op til 300 medarbejdere hos underleverandører.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Gallery (1/2)
Show original picture
Adm. direktør i Muehlhan Danmark A/S, Jens Mørk, i det nye hovedkvarter i Middelfart. Jens Mørk stod i spidsen for virksomhedens vækst fra nul til 200 millioner kroner i årsomsætning, men nu er tiden inde til en opdeling og styrkelse af organisationen. Foto: Presscom.
 Also read...
9 May 2011 kl. 17:15
Muelhan får stor kontrakt i vindmøllebranchen
1 November 2010 kl. 16:30
Offshorespecialist satser på Nordsøen
14 September 2010 kl. 12:30
Spanske vindmølletårne får dansk overflade
30 August 2010 kl. 13:00
Rødsand 2 giver mod på mere
4 March 2010 kl. 13:30
Dansk ekspert vil male amerikanske vindmøller
26 May 2009 kl. 14:00
Sandblæsning i vindmølleparken
19 May 2009 kl. 12:30
Offshore-specialist udvider
21 January 2009 kl. 17:15
Lindø får tre-faset forretningsmodel
30 September 2008 kl. 14:00
Fynsk virksomhed maler på Horns Rev I
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk