Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 27. februar 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Numerisk styring giver høj produktivitet
11. oktober 2011 kl. 13:45 / Produktnyt
Print Tip Debat
Med den nye numeriske styring VISION T5 gør ESAB CUTTING SYSTEMS i Karben portal-skæremaskiner endnu mere produktive og komfortable at betjene. Den innovative styreteknologi tillader også ufaglært betjeningspersonale, med kun få berøringer på touchscreenen og med få skridt at kunne udføre komplekse skære-, fas- og opmærkningsopgaver.
Med VISION T5 satser ESAB på højeste betjeningskomfort ved maksimal ydelse, som også garanterer højeste performance i hårde omgivelser og ved vanskelige klimatiske forhold.
- Ved udviklingen af VISION T5 blev maksimal produktivitet sat i fokus. Dertil blev MMI (menneske-maskine-interface) udviklet sammen med de brugere, som anvender sådanne styringer i praksis. Dette har bragt store ændringer i betjeningskonceptet med sig, siger Lars Hansen fra ESAB CUTTING SYSTEMS Danmark.
Resultatet er en skræddersyet styring til brugeren, hvor typiske arbejdsskridt, for så vidt hensigtsmæsigt, er blevet automatiseret henholdsvis reduceret. Alle nødvendige proces-, program- og værktøjsindstillinger kontroleres fra ét centralt sted. Desuden tillader den kontinuerlige lagring af produktionsrelevante data en hurtig analyse af maskinens udnyttelse.
Hver eneste af VISION T5 egenskaberne blev udviklet i overensstemmelse med brugerens behov: Om skæring, opmærkning eller fasning – alle vigtige informationer vises på den 18,5 tommer bredformat touchscreen, der også problemløst kan betjenes med tykke arbejdshandsker.
- Den ergonomiske skærm er optimeret efter den typiske menneskelige syns- og læseadfærd og har ca. 30 procent mere betjenings- og indikationsflade end sædvanlige industridisplays. 16:9-formatet sørger for en minimering af de for brugeren usædvanlige bevægelser, siger Lars Hansen.
En Operation-Wizard guider brugeren intuitivt gennem hvert skridt – fra start af styringen og helt frem til det perfekte snit. Alle vigtige informationer er visualiseret i alle faser. Det til TS-betjening konstruerede delebibliotek EASY-Shape tillader på nemmeste måde parameterindstilling af foroptimerede dele og valg af passende teknologiindstillinger. Således kan der også køres fuldautomatiske produtionscyklusser og fremstilles komplekse indvendige konturer og præcise huller.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
 Læs også...
30. januar 2012 kl. 11:00
ESAB får ny ejer
19. januar 2012 kl. 10:00
ESAB lancerer pakkesystem af svejsetråd til aluminium
10. november 2011 kl. 11:15
ESAB opgraderer skæreanlæg
10. november 2011 kl. 11:00
ESAB vinder global hæder
8. november 2011 kl. 10:00
ESAB A/S får ny landechef
27. september 2011
ESAB havde det brede program i fokus
5. september 2011
Tilsatsmaterialer til fremtidens ståltyper
30. august 2011
A/S Esab viser bredt program i skæring og svejsning
30. august 2011
Længere levetid og lavere skæreudgifter med Hypertherm Centricut
17. august 2011 kl. 13:00
Håndteringsudstyr til svejsning
16. august 2011 kl. 13:00
Danmarks første rumraket
10. maj 2011
ESAB køber russisk elektrodeproducent
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk