Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 20. december 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Cad-firma vil certificere sine brugere
23. oktober 2008 kl. 9:00 / Proces / Af Klavs Andersen
Print Tip Debat
Det tekniske it-firma Autodesk vil nu tilbyde sine brugere en særlig certificering, som skal dokumentere deres kompetencer i forhold til at anvende software fra Autodesk.
DOKUMENTATION
Autodesk-brugere i Nordeuropa herunder Danmark får nu tilbud om at modtage særlig certificering, som dokumenterer, at de har bestemte kompetencer inden for anvendelsen af Autodesks software.
Det såkaldte Professional Certification program skal styrke brugernes karrieremuligheder, siger Autodesk. Certificeringen vil komme til at omfatte 2008 og 2009 versionerne af programmerne Inventor, Autocad, Autocad Architecture, Revit Architecture og Civil 3D.
Certificeringen vil kunne opnås igennem de certificerede Autodesk uddannelsescentre, hvor man også vil kunne få hands-on kurser. Autodesk vil desuden sørge for at forberedelsesmateriale til at opnå certificeringen bliver tilgængeligt på internet.
To niveauer
Brugerne vil i første omgang kunne opnå certificeringen på to niveauer kaldet henholdsvis Autodesk Certified Associate og Autodesk Certified Professional. Der er planer om snart at lancere yderligere et niveau kaldet Autodesk Certified Expert.
Associate-certificering er en multiple-choice eksamen, mens Professional-certificering er baseret på en eksamen, som omfatter løsning af en række praktiske og virkelighedsnære opgaver.
 
 
Vis originalbillede
Blandt de programmer, som brugere vil kunne bliver certificeret i, er 3D-cad-systemet Autodesk Inventor.
 Læs også...
6. november 2008 kl. 9:45
Krisen kradser hos Autodesk
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk