Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 23 April 2014
Advertising / Contact  

Stålgrossist lukker centrallager
1 November 2010 kl. 13:15 / Virksomheder
Print Tip Debat
Stålgrossisten Lemvigh-Müller tilpasser sin logistik- og produktionskapacitet på stålområdet og lukker virksomhedens centrallager i Køge, hvorefter virksomheden vil servicere kunderne fra hovedlageret i Randers.
Årsagen skal findes i den økonomiske krise, der tog fart i sommeren 2008, og at mange industrivirksomheder i stort omfang har outsourcet deres produktion til udlandet. Samtidig er den danske erhvervsaktivitet i almindelighed og byggeaktivitet i særdeleshed faldet til et historisk lavt niveau.
- Vi ser ikke nogen tegn på vækst i markedet, og derfor er vi tvunget til at tilpasse vores lager- og produktionskapacitet på stålområdet, så den kommer til at matche de markedsvilkår, som vi kan forvente i de næste mange år, oplyser direktør for området, Morten Trolle fra Lemvigh-Müller.
Samtidig bliver virksomhedens coil-bearbejdningscenter i Brøndby ændret til at være en specialiseret enhed med opgaver inden for klipning og spaltning af aluminium, rustfrit stål og metaller. Den hidtidige bearbejdning af alt sort stål og store tonnager i almindelighed vil fremover blive udført i et udvidet samarbejde med Ib Andresen Industri, der har store kompetencer og stor kapacitet på dette område.mola
 
 
Show original picture
Direktør for området, Morten Trolle fra Lemvigh-Müller.

(Arkivfoto: Jakob Povl Holck)
 Also read...
2 September 2011 kl. 9:00
Andresen Towers ansætter teknisk direktør
8 August 2011 kl. 13:00
Revolutionerende vindmølletårn fra Ib Andresen Industri
3 February 2011 kl. 8:00
Temadag om normer og standarder
6 January 2011 kl. 20:00
Lemvigh-Müller inviterer til temadag i maskindirektivet
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk