Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Onsdag 4. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Offshore event gav resultater
15. november 2011 kl. 13:30 / Proces
Print Tip Debat
Rekordstor tilslutning ved event 9.-10. november arrangeret af Offshore Center Danmark gav både ordrer og nye samarbejdsaftaler på tværs af landegrænserne
ARANGEMENT
Ordrer på sikkerhedsudstyr, aftaler om levering af konstruktioner til havvindmølletårne, nye samarbejder på tværs af landegrænser og stor medieinteresse. OWIB – Offshore Wind International Business2Business event 2011 – den 9.-10. november i Esbjerg Musikhus blev en positiv oplevelse for mange deltagere, hvoraf flere kunne notere sig konkrete ordrer på baggrunden af deltagelsen.
I alt 308 deltagere fra 11 nationer deltog i den internationale event for havvindmøllesektoren, hvor interesserede producenter, leverandører, energiselskaber og organisationer havde sat hinanden stævne ved korte, personlige møder. 1.700 møder blev der afholdt i løbet af en enkelt dag, ligesom mange udenlandske gæster deltog på rundture til nogle af dansk offshoreindustris nøglevirksomheder samt helikopterture til havvindmølleparkerne Horns Rev 1 og Horns Rev 2.
- Vi skal nu have evalueret resultaterne, men allerede i dagene efter OWIB modtog vi rigtig mange positive tilkendegivelser. OWIB er netop ikke en traditionel konference, men et mødested for aktører i havvindmølleindustrien, og formålet er at bringe branchen sammen. Det har både ført til nye samarbejdsaftaler og konkrete ordrer – og rigtig mange har indledt forhandlinger om samarbejde i fremtiden, fortæller Morten Holmager, Offshore Center Danmark, som står bag OWIB.
Tusindvis af visitkort skiftede hænder under OWIB, og en af dem, som kunne notere et salg allerede under OWIB var salgschef Peter Enevoldsen, Procurator. Han modtog en ordre på levering af personligt sikkerhedsudstyr med kundens logo til en konkret virksomhed, der havde ønsket at møde Procurator under OWIB.
- Formålet med at deltage på OWIB har været at møde en masse virksomheder og få nye kontakter. Og mange af dem, vi har haft møde med i dag, har givet udtryk for konkret interesse for at indgå aftaler, så det har været utrolig givtigt for at medvirke, siger Peter Enevoldsen.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
Offshore Center Danmark melder om stor mødeaktivitet på OWIB - Offshore Wind International Business2Business event 2011 - den 9.-10. november i Esbjerg Musikhus.
 Læs også...
2. februar 2012 kl. 8:00
Olie- og gasindustrien får B2B begivenhed
18. januar 2012 kl. 7:45
Offshorebranchen snupper Vestas-metallere
6. oktober 2011 kl. 10:00
OWIB melder om udsolgt standområde
18. august 2011 kl. 11:30
Vindmølle event runder 100 deltagere
24. maj 2011 kl. 13:30
Duet tiltrækker udenlandske havvindmøllevirksomheder
4. maj 2011 kl. 11:30
Offshore Center Danmark inviterer til vindmølletræf
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk