Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 17 April 2014
Advertising / Contact  

Inspiration til brugerdreven produktudvikling
2 December 2011 kl. 7:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Arkitektfirmaet Henning Larsen Architects åbner nu sine døre for brugere i produktudviklingen, efter de i løbet af de sidste 2 år har været involveret i forskningsprojektet InnoDoors på Aalborg Universitet, som arbejder specifikt med brugerdreven innovation i byggebranchen.
PROJEKT
Ifølge designchef Christian Andresen hos Henning Larsen Architects medfører en bedre brugerinddragelse, at man i sidste ende står med et innovativt produkt, som appellerer til slutbrugeren, eftersom de bagvedliggende beslutninger er baseret på slutbrugerens egne ønsker og behov.
- Efter at have deltaget i projektet InnoDoors, har vi fået en mere nuanceret opfattelse af brugerinddragelse. Og det har klart fået mig til at udfordre vores kunder med en mere detaljeret proces omkring design af produkter og projekter med slutbrugeren i fokus, fortæller designchef hos Henning Larsen Architects, Christian Andresen.
Christian Andresen har tidligere arbejdet med brugerdreven innovation i arkitektvirksomheden uafhængigt af InnoDoors. Dels i forbindelse med industrielle produktdesignopgaver, hvor brugerne har været involveret i processer og workshops i konceptfasen, og dels har virksomheden ved flere lejligheder inddraget brugere i tilknytning til byggeprojekter. Men det er dog ikke før nu, at Christian Andresen fra arkitektfirmaet for alvor har indset vigtigheden i at inddrage brugerne.
- Man bør klart inddrage brugere for at sikre, at de beslutninger der ligger til grund for et egentligt innovativt arbejde, er baseret på brugerens ønsker og krav, og ikke kun de krav en producent opstiller. Mange organisationer og producenter har i virkeligheden længere afstand til deres brugere end de tror, og denne afstand formindskes væsentligt ved at inddrage brugerne i innovative forløb, fortæller Christian Andresen.
Igennem forskningsprojektet InnoDoors har han og ni andre danske virksomheder fra byggebranchen – heriblandt JELD-WEN Door Solutions – deltaget i en række workshops, hvor de har arbejdet med metoder til, hvordan man med fordel kan inddrage slutbrugerne i produktudviklingen.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
Ifølge designchef Christian Andresen hos Henning Larsen Architects medfører en bedre brugerinddragelse, at man i sidste ende står med et innovativt produkt, som appellerer til slutbrugeren.
Multimedia
Kandidatlisten - dit ansvar at informere
 Also read...
28 March 2012 kl. 12:00
AAU indvier laserlaboratorium til 70 millioner kroner
22 March 2012 kl. 12:30
InnoDoors viser vejen for erhvervslivet
27 February 2012 kl. 11:00
Stor interesse for AAU-konference om brugerdreven innovation i netværk
6 January 2012 kl. 10:45
Ekspertros af indsats for vedvarende energi
13 December 2011
Vi skal ikke være bange for konkurrence
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk