Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Inspiration til brugerdreven produktudvikling
2. december 2011 kl. 7:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Arkitektfirmaet Henning Larsen Architects åbner nu sine døre for brugere i produktudviklingen, efter de i løbet af de sidste 2 år har været involveret i forskningsprojektet InnoDoors på Aalborg Universitet, som arbejder specifikt med brugerdreven innovation i byggebranchen.
PROJEKT
Ifølge designchef Christian Andresen hos Henning Larsen Architects medfører en bedre brugerinddragelse, at man i sidste ende står med et innovativt produkt, som appellerer til slutbrugeren, eftersom de bagvedliggende beslutninger er baseret på slutbrugerens egne ønsker og behov.
- Efter at have deltaget i projektet InnoDoors, har vi fået en mere nuanceret opfattelse af brugerinddragelse. Og det har klart fået mig til at udfordre vores kunder med en mere detaljeret proces omkring design af produkter og projekter med slutbrugeren i fokus, fortæller designchef hos Henning Larsen Architects, Christian Andresen.
Christian Andresen har tidligere arbejdet med brugerdreven innovation i arkitektvirksomheden uafhængigt af InnoDoors. Dels i forbindelse med industrielle produktdesignopgaver, hvor brugerne har været involveret i processer og workshops i konceptfasen, og dels har virksomheden ved flere lejligheder inddraget brugere i tilknytning til byggeprojekter. Men det er dog ikke før nu, at Christian Andresen fra arkitektfirmaet for alvor har indset vigtigheden i at inddrage brugerne.
- Man bør klart inddrage brugere for at sikre, at de beslutninger der ligger til grund for et egentligt innovativt arbejde, er baseret på brugerens ønsker og krav, og ikke kun de krav en producent opstiller. Mange organisationer og producenter har i virkeligheden længere afstand til deres brugere end de tror, og denne afstand formindskes væsentligt ved at inddrage brugerne i innovative forløb, fortæller Christian Andresen.
Igennem forskningsprojektet InnoDoors har han og ni andre danske virksomheder fra byggebranchen – heriblandt JELD-WEN Door Solutions – deltaget i en række workshops, hvor de har arbejdet med metoder til, hvordan man med fordel kan inddrage slutbrugerne i produktudviklingen.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
Ifølge designchef Christian Andresen hos Henning Larsen Architects medfører en bedre brugerinddragelse, at man i sidste ende står med et innovativt produkt, som appellerer til slutbrugeren.
Multimedia
Kandidatlisten - dit ansvar at informere
 Læs også...
28. marts 2012 kl. 12:00
AAU indvier laserlaboratorium til 70 millioner kroner
22. marts 2012 kl. 12:30
InnoDoors viser vejen for erhvervslivet
27. februar 2012 kl. 11:00
Stor interesse for AAU-konference om brugerdreven innovation i netværk
6. januar 2012 kl. 10:45
Ekspertros af indsats for vedvarende energi
13. december 2011
Vi skal ikke være bange for konkurrence
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk