Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Torsdag 5. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Spåntagning med meget mere hos JB Production
13. december 2011 / Metal / Af ft
Print Tip Debat
Underleverandørvirksomheden JB Production i Horsens tilbyder kompetencer inden for både spåntagning, svejsning, montage og projektledelse.
VIRKSOMHEDSBESØG
Fra at være ren spåntagende underleverandør er der løbende kommet flere og flere kompetencer i huset hos JB Production A/S i Horsens.
Nu tager virksomheden også hele projekter ind, hvor virksomheden står som totalleverandør af komplette anlæg. De gamle dyder inden for spåntagning er dog bestemt ikke glemt og er stadig virksomhedens hovedområde.
- Selv om vi får projekterne leveret med færdige tegninger, er vi ofte inde over projekterne allerede i konstruktionsfasen med rådgivning om, hvordan emnerne konstrueres for at kunne produceres optimalt, fortæller direktør Kurt L Andersen.
- Jeg forventer, at vi i fremtiden kommer til at skulle ansatte mere teknisk personale til at stå for hele konstruktionsfasen, ud fra kundens projektbeskrivelse.
- Jeg kan mærke at det er den vej det går efter virksomhederne begynder at få travlt og der er skåret kraftigt ned i kundernes egne udviklingsafdelinger, forklarer han.
Investerer i automation
- En af vores store styrker er vores erfarne produktionsfolk, der alle er faglærte. De har rigtig mange ideer til, hvordan emnerne kan produceres - enten billigere med bedre "finish" eller i forbedret kvalitet. De er virkelig gode til at se mulighederne i det enkelte emne, siger Kurt L. Andersen.
Direktøren ser det som en god strategi at få opgaverne spredt ud over flere forskellige områder.
- Det er bestemt en strategi, at vi skal være gode til disse delmontager af mekaniske og specielle maskiner. Det gælder ikke mindst i fremtiden, da det er rart at være spredt ud på mange brancher og besidde mange kompetencer i huset, mener direktøren.
Yderligere automation
Men spåntagningen bliver ikke glemt, Virksomheden har lige investeret i et Okuma Multus bearbejdningscenter, og der skal helt sikkert automatiseres yderligere i produktionen inden for de næste par år.
- Det gælder i fremtiden om at råde over maskiner med stor fleksibilitet, der er hurtige i omstillingen og som kan fremstille emnerne i én opspænding.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Billedgalleri (1/4)
Vis originalbillede
Så svejses der. Virksomheden råder over svejsecertifikater i både stål, rustfrit stål og højstyrke stål.
Fakta om JB Production:
Virksomheden er underleverandør til virksomheder i vidt forskellige brancher, og tilbyder kompetencer inden for spåntagende bearbejdning, svejsning og montage

Virksomhedens grundlæggende filosofi er at levere præcision i alle led. Det sikres med de 22 kvalificerede medarbejdere, en avanceret maskinpark og en innovativ tilgang til opgaverne.

Virksomheden blev etableret i 1984 og er i dag en ordreproducerende virksomhed, der fremstiller enkle og komplekse emner i mange forskellige materialer, for et bredt udvalg af kunder i blandt andet fødevare, emballage-, skibs- og offshoreindustrien.
 Læs også...
6. juni 2012
Automation i lange baner til robotdage hos Motoman
25. april 2012 kl. 13:00
Motoman inviterer til Robotdage 2012
14. februar 2012
Hos Flextek er værktøjsmagerne i centrum
11. januar 2012 kl. 7:30
Målrettet undervisning om spåntagning og automation
4. marts 2015 kl. 5:00
Presser op til et tons dåser i timen
26. februar 2015 kl. 10:47
Fyret Vestas-chef sætter sig på grøn pengetank
9. februar 2015 kl. 5:00
Lærlinge bliver ansat før de starter første skoleår
28. januar 2015 kl. 5:00
Multistrålesvejsning snart klar til industrien
27. januar 2015 kl. 5:00
Mekoprint præsenterer det næstbedste resultat nogensinde
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk