Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Sunday 20 April 2014
Advertising / Contact  

Spåntagning med meget mere hos JB Production
13 December 2011 / Metal / Af ft
Print Tip Debat
Underleverandørvirksomheden JB Production i Horsens tilbyder kompetencer inden for både spåntagning, svejsning, montage og projektledelse.
VIRKSOMHEDSBESØG
Fra at være ren spåntagende underleverandør er der løbende kommet flere og flere kompetencer i huset hos JB Production A/S i Horsens.
Nu tager virksomheden også hele projekter ind, hvor virksomheden står som totalleverandør af komplette anlæg. De gamle dyder inden for spåntagning er dog bestemt ikke glemt og er stadig virksomhedens hovedområde.
- Selv om vi får projekterne leveret med færdige tegninger, er vi ofte inde over projekterne allerede i konstruktionsfasen med rådgivning om, hvordan emnerne konstrueres for at kunne produceres optimalt, fortæller direktør Kurt L Andersen.
- Jeg forventer, at vi i fremtiden kommer til at skulle ansatte mere teknisk personale til at stå for hele konstruktionsfasen, ud fra kundens projektbeskrivelse.
- Jeg kan mærke at det er den vej det går efter virksomhederne begynder at få travlt og der er skåret kraftigt ned i kundernes egne udviklingsafdelinger, forklarer han.
Investerer i automation
- En af vores store styrker er vores erfarne produktionsfolk, der alle er faglærte. De har rigtig mange ideer til, hvordan emnerne kan produceres - enten billigere med bedre "finish" eller i forbedret kvalitet. De er virkelig gode til at se mulighederne i det enkelte emne, siger Kurt L. Andersen.
Direktøren ser det som en god strategi at få opgaverne spredt ud over flere forskellige områder.
- Det er bestemt en strategi, at vi skal være gode til disse delmontager af mekaniske og specielle maskiner. Det gælder ikke mindst i fremtiden, da det er rart at være spredt ud på mange brancher og besidde mange kompetencer i huset, mener direktøren.
Yderligere automation
Men spåntagningen bliver ikke glemt, Virksomheden har lige investeret i et Okuma Multus bearbejdningscenter, og der skal helt sikkert automatiseres yderligere i produktionen inden for de næste par år.
- Det gælder i fremtiden om at råde over maskiner med stor fleksibilitet, der er hurtige i omstillingen og som kan fremstille emnerne i én opspænding.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Gallery (1/4)
Show original picture
Så svejses der. Virksomheden råder over svejsecertifikater i både stål, rustfrit stål og højstyrke stål.
Fakta om JB Production:
Virksomheden er underleverandør til virksomheder i vidt forskellige brancher, og tilbyder kompetencer inden for spåntagende bearbejdning, svejsning og montage

Virksomhedens grundlæggende filosofi er at levere præcision i alle led. Det sikres med de 22 kvalificerede medarbejdere, en avanceret maskinpark og en innovativ tilgang til opgaverne.

Virksomheden blev etableret i 1984 og er i dag en ordreproducerende virksomhed, der fremstiller enkle og komplekse emner i mange forskellige materialer, for et bredt udvalg af kunder i blandt andet fødevare, emballage-, skibs- og offshoreindustrien.
 Also read...
6 June 2012
Automation i lange baner til robotdage hos Motoman
25 April 2012 kl. 13:00
Motoman inviterer til Robotdage 2012
14 February 2012
Hos Flextek er værktøjsmagerne i centrum
11 January 2012 kl. 7:30
Målrettet undervisning om spåntagning og automation
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk