Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 24 April 2014
Advertising / Contact  

OGIB skaber nye forretninger i olie- og gasindustrien
11 April 2012 kl. 11:00 / Proces
Print Tip Debat
En række sideevents er med til at cementere OGIB's betydning for olie- og gasindustrien.
Danmarks nye netværksevent OGIB bliver et omdrejningspunkt for olie- og gasbranchen. OGIB (Oil & Gas International Business2Business Event) løber af stablen den 23. maj i Musikhuset Esbjerg, og ikke alene vil det føre til hundredvis af møder, nye forretningsforbindelser og aftaler mellem virksomheder af alle størrelser, men også en række events vil være med til at gøre OGIB til en katalysator for nye muligheder i offshore olie- og gasindustrien.
- OGIB er en yderst effektiv måde at udvikle sit netværk på med op til 17 møder på en dag. Skulle en virksomhed have 17 møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere på traditionel vis, ville det hurtigt tage flere dage og løbe op i en betydelig omkostning, påpeger Morten Holmager, som er udviklingschef for Offshore Center Danmark, der arrangerer OGIB.
De tre store danske operatører på Nordsøen, Mærsk Olie og Gas, Hess og DONG Energy, har allerede meldt deres ankomst. Men med over hundrede deltagere vil der til OGIB være en lille skov af mindre underleverandører, som ser netværksarrangementet som en stor mulighed for at få kontakt til en række virksomheder, som ellers kunne være svære at komme i kontakt med.
Det gælder blandt andre virksomheden SubCPartner, som leverer undervandsservice, stålskonstruktioner og procesudstyr. Selv om virksomheden i løbet af sine seks leveår er vokset kraftigt og nu har omkring hundrede medarbejdere, er der stadig mange større virksomheder, som ikke kender den unge virksomhed.
- Vi vil gerne markedsføre os inden for branchen. Vi er fast partner i Esbjerg, men vi vil gerne lære nye kunder at kende, og vi har en forventning om, at der kommer mange. Det er et spørgsmål om netværk, vi vil gerne øge kendskabet til SubCPartner. Vi er en nichevirksomhed, og alle skal lære os at kende, fortæller Mads Obling Rasmussen, som er salgs- og marketingchef i SubCPartner.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
Offshore Center Danmark arrangerer OGIB i Musikhuset i Esbjerg.
 Also read...
25 May 2012 kl. 13:00
Grønlandske jordarter skal sikre dansk magnetindustri
15 March 2012 kl. 10:45
Alternativt olie- og gas-arrangement tegner succesfuldt
2 February 2012 kl. 8:00
Olie- og gasindustrien får B2B begivenhed
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk