Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Søndag 1. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Tysk handelsgymnasium besøger Lemvigh-Müller
27. april 2012 kl. 7:45 / Politik / Af mola
Print Tip Debat
- Vores tyske samarbejdsskole fik en fantastisk modtagelse og introduktion. Rundvisningen på Lemvigh-Müller var også flot. Jeg er imponeret, siger underviser og international koordinator Jette Pouline Toftdahl fra Tradium Handelsgymnasiet.
Forleden var 27 tyske handelsgymnasieelever fra Ûberlingen og cirka lige så mange danske hhx-elever fra Tradium på virksomhedsbesøg hos Lemvigh-Müller på Tronholmen. Virksomheden er Danmarks største stål- og teknikgrossist med 1.300 medarbejdere og en omsætning på cirka. 4,5 mia. kr.
– På Lemvigh-Müller fik vi en fantastisk modtagelse og introduktion af firmaet med en flot rundvisning. Jeg er imponeret, siger underviser og international koordinator Jette Pouline Toftdahl, Tradium Handelsgymnasiet.
Godt samarbejde
Rundvisningen hos Lemvigh-Müller var et led i Tradiums besøgsprogram for handelsgymnasiets tyske samarbejdsskole, Constantin-Vanotti-Schule i Ûberlingen, der ligger på den nordlige bred af Bodensee.
Underviser og international koordinator Jette PoulineToftdahl har efterhånden oparbejdet et solidt samarbejde med det tyske handelsgymnasium.
– Vores 3.g-elever i international klasse er på besøg i Überlingen hvert efterår, og tyske elever og undervisere er på besøg hos os hvert forår - i begge tilfælde bor eleverne privat hos hinanden under opholdet, oplyser Jette Pouline Toftdah.
Efter den flotte rundvisning og gruppefoto hos Lemvigh-Müller på Tronholmen diskuterede de tyske og danske elever samt deres lærere virksomhedskultur i Danmark og Tyskland. Besøget på Lemvigh-Müller blev afsluttet med fællesspisning i virksomhedens kantine.
 
 
Vis originalbillede
Efter den flotte rundvisning og gruppefoto hos Lemvigh-Müller på Tronholmen diskuterede de tyske handelsgymnasieelever og danske hhx-elever samt deres lærere virksomhedskultur i Danmark og Tyskland. Besøget på Lemvigh-Müller blev afsluttet med fællesspisning i virksomhedens kantine. (Foto: Kenneth Moestrup, Jakob Lerche Fotografi.)
 Læs også...
29. maj 2012 kl. 10:00
Nyuddannede overfladebehandlersvende i topform
29. maj 2012 kl. 10:00
Program af kompakte gulvskabe
10. maj 2012 kl. 7:30
Tradium får Internationaliseringspris
26. april 2012 kl. 11:30
Branchedag for overfladebehandling
28. marts 2012 kl. 8:15
Østjysk industri kan igen få certifikatsvejsere
23. marts 2012 kl. 7:30
Tradium løfter det pædagogiske niveau
9. marts 2012 kl. 12:00
Tradium vært for internationalt møde
20. februar 2012 kl. 16:00
Tradium lancerer kursuskatalog med fremtidens uddannelser
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk