23948sdkhjf

Alle syv svende fik 12 til eksamen

De syv nybagte svende fra Tradiums overfladebehandler-uddannelse har ryddet bordet til eksamen. Alle syv fik helt usædvanligt topkarakteren 12 til deres svendeprøver.
De er allerede blevet døbt "superholdet", Tradiums syv nybagte overfladebehandler-svende, som alle uden undtagelse opnåede topkarakteren 12 til deres svendeprøver forleden.

- Jeg har aldrig har set et resultat med så høj en standard, og jeg har aldrig set så homogent et hold, siger skuemester Gert Hjort Jensen, GJ Coating.

De syv nybagte og dygtige svende kommer fra hele landet:

• Torsten Fuglsang Lund, Interlak i Ålestrup

• Mogens Bolvig Stokholm, Louis Poulsen i Vejen

• Tinna Agerskov Kristensen, Holmris Design i Bjerringbro

• Diana Øvre, Castellas Industrilakering i Rødovre

• Kenni Marstrand Mechlenborg, Expedit i Ulstrup

• Robert Larsen, Jyllak i Agerbæk

• Michel Østergård Johnsen, Dan-Color i Them

Specielle fra starten

En overfladebehandler behandler og forbereder overflader især på metal og plast. På skolen lærer man bl.a. om kemisk forbehandling, pulver- og vådlakering, som beskyttelse mod korrosion.

En vigtig del af arbejdet går ud på at klargøre overfladen mekanisk eller kemisk, så det endelige resultat bliver beskyttende og funktionelt.

En overfladebehandler arbejder typisk i metalindustrien hos egen-producerende virksomheder eller i lønlakeringsindustrien.

Superholdet fra Tradium har lige fra starten af grundforløbet været noget specielt.

- De er alle syv meget aktive og meget nysgerrige. Alt skal undersøges. De er også meget kritiske alle syv. Kun det bedste resultat er godt nok, siger faglærer Benny Fæste Madsen fra overfladebehandler-uddannelsen på Tradium.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079