Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Alliance sikrer samspil mellem instrumentering og automation
31. juli 2012 kl. 5:30 / Virksomheder / Af Lotte Brochmann
Print Tip Debat
Rockwell Automation og Endress+Hauser har fælles stand på Automation12
To globale samarbejdspartnere præsenterer fælles procesløsninger til september på automatikmessen Automatik12.
Rockwell Automation og Endress+Hauser ønsker at sikre mere brugervenlige, standardiserede metoder til konfiguration af et bredt udvalg af procesinstrumenter. Dette er en del af et større initiativ fra Rockwell Automation omkring løsninger til hybride procesapplikationer.
Sammen udvikler Rockwell Automation og Endress+Hauser interfaces og konfigurationsværktøjer baseret på standardteknologier som f.eks. FOUNDATION FIELDBUS og HART, og implementerer og tester de fulde muligheder for E+H-komponenter med Allen-Bradley® Logix-controllere og RSLogix 5000 software.
Derudover tilbyder Rockwell Automation gennem brug af E+H FieldCare-software konfiguration, diagnose og integration af et bredt udvalg af proceskomponenter i FT Asset Center - Rockwell Software’s vifte af Asset Management-løsninger. Således kan Rockwell Automation tilbyde integration af proceskomponenter med både EDD- og "Field Device Tool/Device Type Manager"-specifikationer (FDT/DTM).
Sammen om at reducere projekters livscyklusomkostninger
Rockwell Automation og Endress+Hauser har desuden udbygget alliancen for at sikre samspillet mellem instrumentering og automation. Arbejdet omfatter integrationsdokumenter, som illustrerer de unikke fordele og diagnostiseringsmuligheder, som bl.a. Asset Management-delen tilbyder med versionsstyring af udstyr, kalibrering af procesinstrumentering samt diagnosticering via HART og procesfeltbussystemer integreret i systemet.
De to virksomheder arbejder også sammen om at reducere projekters livscyklusomkostninger med fokus på at reducere ingeniørtimer til integration, idriftsættelse og opstart.
 
 
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk