Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Monday 21 April 2014
Advertising / Contact  

FLSmidth får stor kontrakt i Egypten
30 July 2012 kl. 12:45 / Virksomheder / Af Lotte Brochmann
Print Tip Debat
Koncernens hidtil største drifts- og vedligeholdelseskontrakt
FLSmidth har indgået en kontrakt med Egyptian National Cement Company på drift og vedligeholdelse af to af selskabets produktionslinier i Cairo i Egypten. Parterne er enige om, ikke at offentliggøre værdien af kontrakten, der dækker en periode på syv år.
Kontrakten, der er den største drifts- og vedligeholdelseskontrakt FLSmidth indtil nu har modtaget, omfatter levering af reservedele og forbrugsvarer, etablering af en komplet drifts- og vedligeholdelsesorganisation, vidensoverførsel til lokalansatte samt indførelse af industriens bedste praksis.
Et velkendt marked
FLSmidth er ved at udføre en modernisering og udbygning af de to produktionslinier, som oprindelig er leveret af det tyske selskab KHD og har været i drift siden midten af 1980erne. Når moderniseringsprojektet er færdigt i starten af 2014, vil hver linie have en kapacitet på 5.200 tons i døgnet mod den nuværende kapacitet på 3.800 tons i døgnet.
Egypten er et velkendt marked for FLSmidth, og selskabet har leveret flere cementfabrikker til landet, som foretager store investeringer i udviklingen af dets infrastruktur.
- Opnåelsen af denne drifts- og vedligeholdelseskontrakt er et fremragende eksempel på styrken og potentialet i FLSmidths O&M-koncept. Vi overtager nu for første gang også driften og vedligeholdelsen af et anlæg, som er bygget af en konkurrent og består af en konkurrents udstyr. Trods det er FLSmidth bedre rustet til at opfylde produktions- og kvalitetsmål og optimere kundens indtjeningsevne, udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.
 
 
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk