Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 7. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Højere hastigheder og hurtigere svartider
2. august 2012 kl. 5:00 / Produktnyt
Print Tip Debat
Rockwell Automation’s ControlLogix I/O-moduler forbedrer svartiderne i anlægssystemer pga. ny hardwareteknologi og punkt-til-punkt-kommunikation.
Rockwell Automation, leverandør af løsninger inden for industriel automation og information, har introduceret nye højhastighedsmoduler - Input/Output (I/O) – til ControlLogix, en programmerbar automationscontroller (PAC). Resultatet er højere maskinhastigheder i en bred vifte af diskrete applikationer.
Allen-Bradley ControlLogix 24vdc I/O-moduler, som anvendes med PAC-familiens ControlLogix, kan markant forbedre det samlede systems responstid (SRT). Forklaringen ligger i ny hardwareteknologi og kommunikation, der reducerer den tid, det tager for moduler at kommunikere med controlleren.
Det samlede systems responstid svarer til den tid, det kræver for moduler at kommunikere med controlleren, controllerens procestid og output modulrespons, og derfor resulterer en reduktion i I/O-latenstiden i højere maskinhastigheder og dermed i øgede produktionshastigheder.
Endnu hurtigere ydeevne
De nye moduler fungerer også i punkt-til-punkt-tilstand med endnu hurtigere ydeevne til følge, hvor de er helt uafhængige af controlleren ved at etablere in-chassis forbindelser, der tillader I/O-moduler at kommunikere direkte med hinanden.
Ved at ændre opgavestyring til I/O-moduler kan man fritage en controller for den indirekte opgave, det kræver at behandle og styre I/O-modulerne. Derved forbedres driftssikkerheden i programudførelsen, og gennemløbstiden optimeres.
I punkt-til-punkt-tilstand kan responstiden fra input til output være mindre end 100 mikrosekunder (μS). punkt-til-punkt-funktionerne er ideelle til applikationer med hurtige reaktionssekvenser.
- OEM'er har til opgave at bygge hurtigere maskiner i takt med at producenter skal øge produktiviteten og gennemløbstiden, siger Jan Kaihøj, markedschef, Rockwell Automation. PAC'er bliver hurtigere, men en controllers proceskapacitet er ikke den eneste faktor, der påvirker gennemløbstiden.
For slutbrugere og maskinbyggere med højhastigheds sekventielle applikationer kan vores nye I/O øge den hastighed, hvormed maskinerne kan fungere. Dette resulterer i højere delproduktioner per skift for kunden, fortæller markedschefen.
 
 
Vis originalbillede
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk