Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 24 April 2014
Advertising / Contact  

Højere hastigheder og hurtigere svartider
2 August 2012 kl. 5:00 / Produktnyt
Print Tip Debat
Rockwell Automation’s ControlLogix I/O-moduler forbedrer svartiderne i anlægssystemer pga. ny hardwareteknologi og punkt-til-punkt-kommunikation.
Rockwell Automation, leverandør af løsninger inden for industriel automation og information, har introduceret nye højhastighedsmoduler - Input/Output (I/O) – til ControlLogix, en programmerbar automationscontroller (PAC). Resultatet er højere maskinhastigheder i en bred vifte af diskrete applikationer.
Allen-Bradley ControlLogix 24vdc I/O-moduler, som anvendes med PAC-familiens ControlLogix, kan markant forbedre det samlede systems responstid (SRT). Forklaringen ligger i ny hardwareteknologi og kommunikation, der reducerer den tid, det tager for moduler at kommunikere med controlleren.
Det samlede systems responstid svarer til den tid, det kræver for moduler at kommunikere med controlleren, controllerens procestid og output modulrespons, og derfor resulterer en reduktion i I/O-latenstiden i højere maskinhastigheder og dermed i øgede produktionshastigheder.
Endnu hurtigere ydeevne
De nye moduler fungerer også i punkt-til-punkt-tilstand med endnu hurtigere ydeevne til følge, hvor de er helt uafhængige af controlleren ved at etablere in-chassis forbindelser, der tillader I/O-moduler at kommunikere direkte med hinanden.
Ved at ændre opgavestyring til I/O-moduler kan man fritage en controller for den indirekte opgave, det kræver at behandle og styre I/O-modulerne. Derved forbedres driftssikkerheden i programudførelsen, og gennemløbstiden optimeres.
I punkt-til-punkt-tilstand kan responstiden fra input til output være mindre end 100 mikrosekunder (μS). punkt-til-punkt-funktionerne er ideelle til applikationer med hurtige reaktionssekvenser.
- OEM'er har til opgave at bygge hurtigere maskiner i takt med at producenter skal øge produktiviteten og gennemløbstiden, siger Jan Kaihøj, markedschef, Rockwell Automation. PAC'er bliver hurtigere, men en controllers proceskapacitet er ikke den eneste faktor, der påvirker gennemløbstiden.
For slutbrugere og maskinbyggere med højhastigheds sekventielle applikationer kan vores nye I/O øge den hastighed, hvormed maskinerne kan fungere. Dette resulterer i højere delproduktioner per skift for kunden, fortæller markedschefen.
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk