Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 23 April 2014
Advertising / Contact  

Alfa Laval udvider sin produktportefølje
7 August 2012 kl. 5:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Koncernen opkøber førende producent af anlæg til rensning af spildevand
Alfa Laval, leverandør inden for varmeveksling, separation og væskehåndtering, har opkøbt amerikanske Ashbrook Simon-Hartley. Ashbrook Simon-Hartley er en ledende producent af sibåndspresser, som er et nyttigt supplement og alternativ til Alfa Lavals dekanter-linje til rensning af kommunalt og industrielt spildevand. Ashbrook Simon-Hartley har hovedkvarter i Houston, der ligger i staten Texas i USA, og har kontorer i Storbritannien, Chile og Brasilien samt baser i mange lande verden over.
Det glæder mig, at vi har fået mulighed for at opkøbe Ashbrook Simon-Hartley. Opkøbet betyder, at vi udvider vores produktportefølje betragteligt med en række produkter og løsninger og dermed styrker vores tilbud inden for kommunal og industriel spildevandsrensning, siger Lars Renström, administrerende direktør og koncernchef i Alfa Laval.
På sigt skal Ashbrook Simon-Hartley integreres som en del af Alfa Laval, og de to virksomheder konsolideres pr. 1. august 2012.
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk