Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 24 April 2014
Advertising / Contact  

Danmark stryger til tops på verdens robotrangliste
7 August 2012 kl. 5:00 / Automation
Print Tip Debat
Vores udvikling og anvendelse af industrirobotter giver nu genlyd internationalt.
En særlig invitation fra et af verdens mest anerkendte robotevents, RoboBusiness Leadership Summit, giver nu en dansk delegation en fremtrædende rolle ved dette års event, der finder sted i Pittsburgh, USA.
Det er især de danske interesser og styrker inden for udvikling og anvendelse af velfærdsrobotter til de danske hospitalers og kommuners logistik, rehabilitering og pleje, samt den fleksible robotautomatisering i den danske fremstillingsindustri - de såkaldte Robot Co-Workers - der nu giver genlyd internationalt.
RoboBusiness Leadership Summit 2012 finder sted i dagene 22.-24. oktober. For den danske delegation vil programmet blive udvidet med yderligere 2 dage, den 25.-26. oktober, for at besøge fremtrædende aktører i Pittsburgh-Boston-området med fokus på hospitaler, velfærd og fremstillingsindustrien. En gruppe på op til 25 danske repræsentanter vil kunne være med på turen.
Uvurderlig viden og indsigt
Programmet for RoboBusiness giver en uvurderlig viden om og indsigt i de nyeste landvindinger og erfaringer med robotter. Der er især fokus på de nye prototyper og nye virksomheder set i forhold til de anvendelses- og forretningsmuligheder det giver. Den danske gruppe vil endvidere deltage i tilrettelagte møder med nogle af verdens mest kendte nøglepersoner og dermed få mulighed for at skabe personlige kontakter af stor værdi.
Sygehusdirektør Søren Aggestrup, Sygehus Sønderjylland, deltog ved sidste års RoboBusiness Leadership Summit.
- RoboBusiness var for mig den helt store øjenåbner. Jeg var slet ikke klar over, at robotterne i deres udvikling og modenhed var så langt fremme. Det har betydet, at vi på Sygehus Sønderjylland har fået igangsat flere store projekter med indkøring af de nyeste og mest moderne hospitalsrobotter.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk