Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 6. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Danmark stryger til tops på verdens robotrangliste
7. august 2012 kl. 5:00 / Automation
Print Tip Debat
Vores udvikling og anvendelse af industrirobotter giver nu genlyd internationalt.
En særlig invitation fra et af verdens mest anerkendte robotevents, RoboBusiness Leadership Summit, giver nu en dansk delegation en fremtrædende rolle ved dette års event, der finder sted i Pittsburgh, USA.
Det er især de danske interesser og styrker inden for udvikling og anvendelse af velfærdsrobotter til de danske hospitalers og kommuners logistik, rehabilitering og pleje, samt den fleksible robotautomatisering i den danske fremstillingsindustri - de såkaldte Robot Co-Workers - der nu giver genlyd internationalt.
RoboBusiness Leadership Summit 2012 finder sted i dagene 22.-24. oktober. For den danske delegation vil programmet blive udvidet med yderligere 2 dage, den 25.-26. oktober, for at besøge fremtrædende aktører i Pittsburgh-Boston-området med fokus på hospitaler, velfærd og fremstillingsindustrien. En gruppe på op til 25 danske repræsentanter vil kunne være med på turen.
Uvurderlig viden og indsigt
Programmet for RoboBusiness giver en uvurderlig viden om og indsigt i de nyeste landvindinger og erfaringer med robotter. Der er især fokus på de nye prototyper og nye virksomheder set i forhold til de anvendelses- og forretningsmuligheder det giver. Den danske gruppe vil endvidere deltage i tilrettelagte møder med nogle af verdens mest kendte nøglepersoner og dermed få mulighed for at skabe personlige kontakter af stor værdi.
Sygehusdirektør Søren Aggestrup, Sygehus Sønderjylland, deltog ved sidste års RoboBusiness Leadership Summit.
- RoboBusiness var for mig den helt store øjenåbner. Jeg var slet ikke klar over, at robotterne i deres udvikling og modenhed var så langt fremme. Det har betydet, at vi på Sygehus Sønderjylland har fået igangsat flere store projekter med indkøring af de nyeste og mest moderne hospitalsrobotter.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk