Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 28. februar 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Topsil nedjusterer forventningerne
9. august 2012 kl. 12:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Siliciumskive-producenten forventer fald i omsætningen på godt 20 procent
Topsils omsætning for første halvår forventes at udgøre i niveauet 154 mio. kr. svarende til en nedgang på 21% i forhold til samme periode 2011. Dette er en smule bedre end selskabets tidligere udmeldte forventninger om en omsætningsnedgang på 25%. For første halvår 2012 forventes EBITDA at udgøre i niveauet 14 mio. kr. i forhold til 19 mio. kr. i 2011.
Det kan imidlertid konstateres, at den generelle usikkerhed i den globale økonomi fortsat gør markeds- og afsætningsvilkårene meget vanskelige, hvorfor den forventede vending i markedet i andet halvår 2012 nu ikke skønnes realistisk. Samtidigt har Topsil modtaget meddelelse om, at en af selskabets største kunder på grund af lavere aktivitet ikke kan overholde det aftalte minimumskøb for 2012.
På den baggrund justerer Topsil omsætnings- og resultatforventninger til indeværende regnskabsår. Topsil forventer nu en omsætning i niveauet 260-280 mio. kr. og et EBITDA-resultat på ca. 5-15 mio. kr.
Topsil har tidligere forventet et fald i omsætningen på 5-10%, svarende til 330-350 mio. kr. Selskabet har hidtil forventet et EBITDA-resultat i niveauet 40-50 mio. kr.
Topsil producerer siliciumskiver til halvledere og komponenter, som kan håndtere de højeste spændingsniveauer og som indgår i styringer og systemer i eksempelvis ledningsnettet, vindmøller eller højhastighedstog.
 
 
Vis originalbillede
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk