Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Sunday 20 April 2014
Advertising / Contact  

MAN Diesel skal undervise kommende maskinmestre
13 August 2012 kl. 11:45 / Proces
Print Tip Debat
Elever på Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole vil til efteråret modtage dele af deres undervisning inden for motorlære fra MAN Diesel & Turbos specialister på området.
Med ny aftale mellem Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole og MAN Diesel & Turbo skal specialister fra motorfabrikken fremover være med til at undervise skolens elever. Det skriver Maritime Danmark.
- Det her er kun den spæde begyndelse, og forhåbentlig ender vi et helt andet sted, end vi er nu. Det er jo det, innovation handler om. Derudover forventer jeg, at vi vil kunne tilpasse vores egne underviseres erfaringer til undervisningsprogrammerne for vores kunder. Vi kan helt bestemt lære noget af skolens pædagogiske egenskaber, siger senior manager Claus Wede, MAN Diesel & Turbo, til Maritime Danmark.
Undervisningen kommer til at finde sted i MAN Diesel & Turbos nye uddannelsesakademi MAN PrimeServ Academy Holeby, der i forvejen danner ramme om undervisningen af motordesignerens kunder.
En kæmpe fordel
Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole vil forsat have ansvaret for undervisningen, som kommer til at foregå i et samarbejde med skolens egne undervisere. Et samarbejde som rektor på Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole, Erik Andreassen, forventer, vil komme til at højne kvaliteten af undervisningen.
- Der sker rigtig meget inden for udviklingen af elektroniske motorer, så det betyder meget for både undervisere og studerende at have kendskab til den nyeste teknologiske udvikling. Derfor vil det være en kæmpe fordel at have adgang til både udstyr og specialviden fra MAN Diesel & Turbo, og jeg har en klar forventning om, at det vil løfte kvaliteten af undervisningen, siger han til Maritime Danmark.
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk