Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Tirsdag 3. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Nye effektive bakelitbundne slibestifter
16. august 2012 / Produktnyt
Print Tip Debat
De nye slibestifter giver op til 4 gange hurtigere afvirkning i forhold til andre konventionelle stifter med aluminiumoxid slibekorn, og giver også væsentlig længere levetid.
Norton lancerer en ny serie bakelitbundne slibestifter til afgratning af blandt andet støbegods. De nye slibestifter, der har betegnelsen NorZon, giver både en hurtig afvirkning og en længere levetid.
NorZon slibestiftens hurtige afvirkning skyldes først og fremmest zirkon slibekornet, som er meget selvskærpende, og dermed frilægges nye skarpe skærekanter kontinuerligt. I NorZon slibestiften anvendes også et kraftigt bakelitbindemiddel, som forankrer slibekornene meget effektivt. De nye slibestifter giver op til 4 gange hurtigere afvirkning i forhold til andre konventionelle stifter med aluminiumoxid slibekorn, og giver også væsentlig længere levetid.
Nortons nye NorZon slibestift findes i grove kornstørrelser og anvendes til aggressiv slibning med håndholdte maskiner. Slibestiften kan anvendes i mange forskellige opgaver til slibning af forskellige metaller så som støbejern, stål og rust frit stål, til meget vanskelige materialer som inconel og titan, i f.eks.
støberier, jern- og stålværker samt værktøjsindustrien. Takket være stiftens friskærende egenskaber er tilmætning minimal og slibestiften giver en køligere slibning, hvilket mindsker risikoen for brænding af arbejdsstykket.
 
 
Vis originalbillede
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk