Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 23 April 2014
Advertising / Contact  

Løndal Industri øjner lys for enden af tunnelen
17 August 2012 / Virksomheder
Print Tip Debat
Virksomheden Løndal Industri fra Bjæverskov har taget nogle gevaldige tæv under krisen, men tør nu atter se fremad. Den familieejede virksomhed er den 14. august gået i rekonstruktion.
Der er ordre i bogen til de kommende måneder. Medarbejderne bliver ved maskinerne, og de vigtigste finansielle samarbejdspartnere har sagt god for fremtidsplanerne. Det var ellers lige ved at gå helt galt for Løndal Industri:
- Vi har været helt ude og hænge fast med det yderste af neglene og er taknemmelige for, at banken og leasingselskaberne har accepteret en rekonstruktion. Det giver os et muligheden for at se fremad og forhåbentligt også den nødvendige tid til at finde den rigtige investor eller samarbejdspartner.
Vi har nogle unikke certifikater herude, som det har taget lang tid at bygge op og som en samarbejdspartner med de rigtige ambitioner kan forstå at udnytte, siger Claus Løndal, direktør i Løndal Industri.
Godkendt til forsvarsindustrien
Løndal Industri er underleverandør til blandt andet norsk forsvarsindustri og har opnået de nødvendige – særdeles krævende – kvalitetscertficeringer hertil. Det meget grundige kvalitetsarbejde har også kastet ordre til off-shore branchen af sig ligesom virksomheden har leveret til procesindustrien. Maskinparken er automatiseret og man har især arbejdet med spåntagning i rustfrit stål og aluminium.
Virksomheden er medlem af DI og har i dag 20 medarbejdere.
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk