Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 24 April 2014
Advertising / Contact  

Ny energibesparende hydraulikolie overbeviser i test hos plaststøbefabrik
17 August 2012 / Produktnyt
Print Tip Debat
Den nye hydraulikolie giver energibesparelser, og levetiden formodes at være op mod 20 år.
Mobil markedsfører deres nye Mobil DTE 10 Excel hydraulikolie på at være energibesparelser takket være en forbedret baseolie og et patenteret additiv system, der forbedrer hydraulikpumpers effektivitet og levetid.
Det har Olie- og energiselskabet OK testet i samarbejde med EnergiData ApS og Ammeraal Beltech A/S i Vejle, som stillede en energitung sprøjtestøbemaskine til rådighed. Konklusionen er klar: den nye hydraulikolie giver flotte energibesparelser, og levetiden formodes at være op mod 20 år.
Ammeraal Beltech Modular A/S er en global virksomhed med speciale inden for plaststøbning af komplekse emner, som fx emner til transportbånd. I Vejle ligger en produktionsfacilitet, som rummer mere end 50 plaststøbemaskiner, der alle bruger meget energi til at producere komponenterne, der bruges til bl.a.
transportbåndene. Ammeraal Beltech har altid fokus på energibesparelser, og de var derfor med på at teste hvor stor en energibesparelse, der kan opnås på et anlæg i praksis ved brug af den nye Mobil olie.
Flemming Søren Jensen, Smøreolieingeniør hos OK, havde høje forventninger til den nye olie inden testen: " Olien er sammensat af bedre baseolier, og den nye additivpakke giver mindre indre friktion i olien og dermed mindre varmeudvikling. Det skulle teoretisk set give et mindre energiforbrug og mindre slid på de mekaniske dele", siger Flemming.
Specialister opstillede testforsøget
Ammeraal Beltech stillede sin Engel Victory 1350/300 sprøjtstøbemaskine til rådighed for forsøget, og firmaet EnergiData Aps, der har specialiseret sig i energistyring og – måling, opstillede herefter testforsøget. De installerede en måleenhed i tilknytning til sprøjtestøbemaskinens el-skab, hvor den, i løbet af testperioden på én måned, skulle indsamle data fra sprøjtestøbemaskinens effektoptag én gang hvert kvarter.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk