Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Søndag 1. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Nye metalkerneboremaskiner
17. august 2012 / Produktnyt
Print Tip Debat
FEIN styrker sin position på området for kerneboring i metal med opkøb i USA.
FEIN udvider sit produktudvalg af robuste metalkerneboremaskiner med optimalt omdrejningstal til HSS-kernebor. Maskinerne er udviklet af Jancy Engineering Inc. i Iowa, USA. FEIN opkøbte i begyndelsen af 2011 det hidtidige nummer to på det amerikanske kerneboremaskinemarked. Nu lancerer FEIN fire af de robuste og gennemtestede kerneboremaskiner under navnet KBB med passende HSS-kernebor.
Som opfinder af den første eldrevne håndboremaskine har FEIN mere end 115 års erfaring med at udvikle brugernære løsninger på boreområdet. Fra 1984 og frem har den traditionsrige tyske virksomhed skabt sig et godt navn i kraft af innovative, universelt anvendelige og præcise kerneboresystemer.
Blandt de aktuelle eksempler er verdens første fuldautomatiske kerneboremaskine, KBM 80 auto, med digitalt styret borfremføring og det første håndholdte kerneboresystem, KBH 25. Med opkøbet af Jancy Engineering udvider FEIN sit sortiment yderligere: Jancy Engineering udvikler og fremstiller kerneboremaskiner, HSS-kernebor samt andre specialprodukter til metalbearbejdning, der tidligere blev markedsført under mærket Slugger.
De nye maskiner
FEIN-kerneboresystemerne KBM er særdeles velegnede til anvendelse med hårdmetalkernebor og kan bruges til mange formål, herunder kerneboring, spiralboring, gevindskæring, undersænkning og rivning. FEIN kerneboremaskinerne i serien KBB er derimod udelukkende beregnet til kerneboring med fokus på meget effektivt arbejde. Den kraftige motor og det mekaniske gear sørger for optimale omdrejningstal til HSS-kernebor.
Motor og borestander er fremstillet af solidt trykstøbt aluminium (undtagen FEIN KBB 30). En anden særlig egenskab er den integrerede tyngdekraftkølesmøring, der sikrer lang levetid og præcise snit.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk