Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 23 April 2014
Advertising / Contact  

En olympisk opgave
17 August 2012 kl. 11:45 / Virksomheder
Print Tip Debat
GE UPS har været en stor del af den kritiske strømforsyning under det netop afsluttede OL i London.
Det har været en utrolig spændende opgave for GE`s UPS forretningsområde at være med til at sikre at intet gik galt under OL, udtaler salgschef Thomas Volder. Der har været installeret flere tusinde GE UPS enheder på de mange sites hvor de forskellige disipliner har været afholdt. Der har siddet 1-fasede UPS`er stort set på alt hvad der bare havde den mindste betydning for forsyningen.
Dertil kommer der et større antal komplette containere der er bygget op med UPS, Tavler, Køl og tilslutningsforbindelser ført ud samt tag på containeren. Disse containere er produceret i størrelser fra 60 Kva og optil 250 Kva. Og har været placeret foran de mere energikrævende opgaver.
Service og overvågning
Service har også været en meget stor del af denne opgave, og der har således været fløjet service teknikere ind fra hele verden for at sikre at der på alle lokationer var service teknikere tilstede hvis der skulle opstå problemer – Det hele er dog som planlægt, og der har ikke været nedbrud.
Overvågning har været det sidste element i opgaven, og alle UPS`er have været koblet op på GE`s overvågningscenter i Schweiz, som via avanceret software kunne overvåge selv de mindste udsving på UPS`erne.
Nu, hvor OL er slut, er det tid til at demontere næsten hele den UPS installation som der har været brugt så meget tid på at installere. Alle produkterne kommer tilbage til GE, og GE tilbyder kunder mulighed for at indkøbe produkter eller hele nødforsynings containere til stærkt reducerede priser – da produkterne jo har været brugt de 16 dage OL varede.
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk