Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Torsdag 5. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

En olympisk opgave
17. august 2012 kl. 11:45 / Virksomheder
Print Tip Debat
GE UPS har været en stor del af den kritiske strømforsyning under det netop afsluttede OL i London.
Det har været en utrolig spændende opgave for GE`s UPS forretningsområde at være med til at sikre at intet gik galt under OL, udtaler salgschef Thomas Volder. Der har været installeret flere tusinde GE UPS enheder på de mange sites hvor de forskellige disipliner har været afholdt. Der har siddet 1-fasede UPS`er stort set på alt hvad der bare havde den mindste betydning for forsyningen.
Dertil kommer der et større antal komplette containere der er bygget op med UPS, Tavler, Køl og tilslutningsforbindelser ført ud samt tag på containeren. Disse containere er produceret i størrelser fra 60 Kva og optil 250 Kva. Og har været placeret foran de mere energikrævende opgaver.
Service og overvågning
Service har også været en meget stor del af denne opgave, og der har således været fløjet service teknikere ind fra hele verden for at sikre at der på alle lokationer var service teknikere tilstede hvis der skulle opstå problemer – Det hele er dog som planlægt, og der har ikke været nedbrud.
Overvågning har været det sidste element i opgaven, og alle UPS`er have været koblet op på GE`s overvågningscenter i Schweiz, som via avanceret software kunne overvåge selv de mindste udsving på UPS`erne.
Nu, hvor OL er slut, er det tid til at demontere næsten hele den UPS installation som der har været brugt så meget tid på at installere. Alle produkterne kommer tilbage til GE, og GE tilbyder kunder mulighed for at indkøbe produkter eller hele nødforsynings containere til stærkt reducerede priser – da produkterne jo har været brugt de 16 dage OL varede.
 
 
Vis originalbillede
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk