Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Friday 25 April 2014
Advertising / Contact  

Grundfos vil være i centrum
17 August 2012 kl. 11:45 / Virksomheder
Print Tip Debat
Grundfos styrker sine forskningsinitiativer inden for cleantech med et nyt innovationskontor i Silicon Valley, verdens centrum for teknologiudvikling.
Det nye kontor understøtter aktiviteter inden for forretningsudvikling og fokuserer på nye forretningsområder, forskning og teknologi. Grundfos’ tilstedeværelse i Silicon Valley vil være en kilde til inspiration og sikre, at koncernens forretningsudvikling er på forkant med udviklingen i branchen. Henrik Skov Laursen, tidligere leder af Grundfos Water Technology Center i Fresno, Californien, bliver leder af innovationskontoret i Silicon Valley.
- Silicon Valley er ikke bare centrum for IT – det er også centrum for cleantech, siger Henrik Skov Laursen, og fortsætter:
- Grundfos arbejder for at bane vejen for nye teknologier og er konstant trendsættende inden for vandteknologi, og derfor skal vi være til stede i et miljø, der trives ved at skabe den næste store ting. Vi er overbeviste om, at vi vil finde det her i Silicon Valley.
Høj tilpasningsevne
Initiativet gør det muligt at gennemføre eksperimenterende projekter i et teknologisk marked, der er præget af en høj tilpasningsevne. Kontoret vil organisere, teste og demonstrere nye forretningsmuligheder, forretningsmodeller og partnerskaber.
Grundfos er en virksomhed, der er engageret i innovation, og det nye kontor fokuserer på nye vandteknologier, bæredygtige og energieffektive bygninger, smarte applikationer og udvikling af nye forretningsområder inden for områderne for tilslutning til elektroniske apparater og digitale ydelser.
- Grundfos har etableret centrale afdelinger for forretning, forskning og udvikling i Nordamerika, Europa og Asien. Vi har åbnet et kontor i Silicon Valley, fordi det er et af de steder, hvor specifik viden og specifikke kompetencer samles og videreudvikles, og det giver på et tidligt tidspunkt bidrag til teknologier og forretningsmæssige tendenser, siger Henning Sandager, Senior Vice President for Grundfos-koncernen.
Initiativet i Silicon Valley er en naturlig forlængelse af den forskning og de investeringer, der begyndte i Water Technology Center, hvor medarbejderne fortsat vil levere trendsættende vandteknologier til det nordamerikanske marked.
 
 
Show original picture
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk