Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 6. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Grundfos vil være i centrum
17. august 2012 kl. 11:45 / Virksomheder
Print Tip Debat
Grundfos styrker sine forskningsinitiativer inden for cleantech med et nyt innovationskontor i Silicon Valley, verdens centrum for teknologiudvikling.
Det nye kontor understøtter aktiviteter inden for forretningsudvikling og fokuserer på nye forretningsområder, forskning og teknologi. Grundfos’ tilstedeværelse i Silicon Valley vil være en kilde til inspiration og sikre, at koncernens forretningsudvikling er på forkant med udviklingen i branchen. Henrik Skov Laursen, tidligere leder af Grundfos Water Technology Center i Fresno, Californien, bliver leder af innovationskontoret i Silicon Valley.
- Silicon Valley er ikke bare centrum for IT – det er også centrum for cleantech, siger Henrik Skov Laursen, og fortsætter:
- Grundfos arbejder for at bane vejen for nye teknologier og er konstant trendsættende inden for vandteknologi, og derfor skal vi være til stede i et miljø, der trives ved at skabe den næste store ting. Vi er overbeviste om, at vi vil finde det her i Silicon Valley.
Høj tilpasningsevne
Initiativet gør det muligt at gennemføre eksperimenterende projekter i et teknologisk marked, der er præget af en høj tilpasningsevne. Kontoret vil organisere, teste og demonstrere nye forretningsmuligheder, forretningsmodeller og partnerskaber.
Grundfos er en virksomhed, der er engageret i innovation, og det nye kontor fokuserer på nye vandteknologier, bæredygtige og energieffektive bygninger, smarte applikationer og udvikling af nye forretningsområder inden for områderne for tilslutning til elektroniske apparater og digitale ydelser.
- Grundfos har etableret centrale afdelinger for forretning, forskning og udvikling i Nordamerika, Europa og Asien. Vi har åbnet et kontor i Silicon Valley, fordi det er et af de steder, hvor specifik viden og specifikke kompetencer samles og videreudvikles, og det giver på et tidligt tidspunkt bidrag til teknologier og forretningsmæssige tendenser, siger Henning Sandager, Senior Vice President for Grundfos-koncernen.
Initiativet i Silicon Valley er en naturlig forlængelse af den forskning og de investeringer, der begyndte i Water Technology Center, hvor medarbejderne fortsat vil levere trendsættende vandteknologier til det nordamerikanske marked.
 
 
Vis originalbillede
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk