23948sdkhjf

Aftale om nyt, innovativt fartøj på SMM I Hamborg

Den tyrkisk-skandinaviske skibsingeniørvirksomhed VMS Denge Technology står for designet, mens det tyrkiske skibsværft Terme Shipyard Samsun skal bygge skibet, der er bestilt af den tyrkisk baserede skibsreder Ilgar Bashirov.
En stærk letvægter, tidsbeparende og effektiv, kompakt og fladbundet, men alligevel meget rummelig. Det er nogle af nøgleordene i det banebrydende design fra VMS Denge Technology, der er en af syv internationale søstervirksomheder Vestergaard Gruppen fra Frederikshavn.

Den tyrkiske skibsingeniør Ihsan Altun, administrerende direktør i VMS Denge Technology, har mange års erfaring med udvikling af højt teknologisk avanceret design af skibe, bygget af de mest moderne og effektive materialer.

- Skibet er I alle detaljer designet efter kundens ønsker, og det vil blive det første fartøj af sin slags, men ikke det sidste.. Vi forventer, at der de næste fire-fem år vil blive bygget yderligere mellem 25 og 30 skibe, muligvis med nogle mindre justeringer undervejs, men alle baseret på det samme, banebrydende design, siger administrerende direktør i VMS Denge Technology, Ihsan Altun.

Lastrum på 71 meter

Fartøjet har en længde på 121 meter, og hvor størrelsen på et lastrum på skibe af denne størrelse normalt er omkring 17 meter, har det nydesignede skib et sammenhængende lasterum på hele 71 meter.

Skibet bliver bygget delvist med den særligt forstærkede ståltype Hardox. Denne er blandt andet brugt til at forstærke stævnen, så skibet også kan besejle de russiske floder under isvintre.

VMS Technology, det skandinaviske søsterselskab til VMS Denge Technology, har netop afsluttet projektledelse for opgradering af boreriggen Haydar Aliyev på vegne af Mærsk Drilling, som indgår en ny kontrakt med BP.

Disse projekter understøtter de strategiske målsætninger i Vestergaard Group, om at indtage nye markedsandele i området omkring Det Kaspiske Hav og det russiske marked, siger administrerende direktør i VMS Technology, Bjørn Strandos.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094